2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Küfrettirecek illaki amk..

Lan GENEL KURUL'DA konuşamayacaksan - gıkın çıkamayacaksa - hatta toplantının tamamında orda kurulun suratına karşı oturamayacaksan istediğin kadar cik ciklesen ne yazar..

şu adam yüzünden bu yönetim tolere edilemez hale geldi.
Burakın en büyük kozlarından biri, taraftarın kurtarıcı gördüğü adam burakın ayağına dolanıyor, taraftar kurtulmak istiyor. Hayat işte.

Üyelerimizin kana susamis gibi bi halleri var

yarına nsaı basladı bak nası bitti seklinde bir yazı düzenleyelim. sabah baskısına hazır olsun pls @mods

Unal aysal ve Fatih terimi ibra ediyorum 🥳🥳

Yok eğitim yuvasıymış..Yok kültürmüş bunların hepsi palavra.
Eğitimli olmak güzel konuşmak güzel giyinmek işe yaramıyor..Doğru konuşmak,mantıklı konuşup nokta eleştiri yapmak işe yarıyor.

Dua edelim o efsane dört senelik dönemdeki kadroya..o kadro bir araya gelmeseydi çapsız bjk ile yarışırdık.Hatta bu genel kurul yapısıyla daha beter olurduk

İşte bu yüzden lise olmasa fbjkden beter oluruz düğüncesi koca bir boş söylemdir.

Gerçekten sabretmeye dünden razı,her ne olursa olsun körü körüne başkan ve yönetimlerini destekleyen topluluklardan çok büyük tepki almak,ibra olmamak o başkanlar çok büyük başarı.Nasıl bu kadar kötü yönetebiliyorlar inanılmaz.

Bu klüp senelerdir bu kadar kötü başkan ve yöneticiyi nasıl seçiyor inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lise koruyuculari gelir simdi. Adamlarin seçtikleri baskanlar sirayla dursun mustafa cengiz ve burak elmas. At avrat felipe de secerdi bunlari ne olacak. Gecelim abi, bu adamlar ufak bir kitleyle kulübü yonetiyorlar ve beceremiyorlar dogal olarak

Burakın en büyük kozlarından biri, taraftarın kurtarıcı gördüğü adam burakın ayağına dolanıyor, taraftar kurtulmak istiyor. Hayat işte.
ben hakikaten bugüne kadar nasıl istifası istenmedi şaşırıyorum. (belkide taraflı bakıldı ve ikili ikişki yüzünden)
çünkü ben Burak Elmas'ın kendisinin tekil olarak gerçekten aptal bir adam olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

he şuda dip not . ibrasızlık gündeme gelen her oylamada galiba Burak Elmas ibra etmedi o gündemdeki yönetimleri. Kabaca bakınca kendisinin başına gelirsede şaşırmamalı.

Şu an içeride 2.000 kişi yoktur öğlen saatlerinde olabilir ama şu an gerçekçi rakam 500-600 civarıdır diye tahmin ediyorum

Bitmedi mi daha bu? Manyak mı bunlar?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt