2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

herifi içerideki düşman diye taraftarın önüne atmaya çalıştı hoca yaw.

boş mevzular, rahmetlinin mekanı cennet olsun. gerçekleri zamanında yüzümüze yüzümüze vurdu.
Bir Allah ın kulu da demiyor ki adam öleceğini bile bile niye yalan dolana başvursun. Ne yaptıysa Galatasaray a hizmet için yapmış. Bu çakallara bırakmamak için kulübü son nefesine kadar savaşmış işte.

Aga saka maka ama Dedeler hasta olacak ya o saate kadar adamlari ayakta tutacaklar.Benim dedim olsaydi orda tutar kolundan eve getirirm .Kac yasinda adam bekler mi o saate kadarm

şu işin tek günde yapılması cok sacma değil mi yaw. sıcağı sıcağına uygulamak kararları doğru aslında da oylama işi böyle mö330 zamanlarındaki gibi olmamalı. daha pratik seyler yapılmalı. yapılmalı ki tek günde çıkarabil böyle kararları. gün bitti yeni güne geçtik muhtemelen sabaha kadar sürecek oy sayımı 24 saati devirebilir yani. yazık günah 2500 e yakın insana. basına. taraftara. gereksiz.

Konuyla alakalı değil ama az önce çok önemli bir şey öğrendim arkadaşlar
Hani türkücü Kubat var ya
onun gerçek adı Ramazan mış

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_0374.webp

Bu kadar rezillik ve camianın istifa talebi karşısında hala utanmadan koltukta oturmaya çalışmak enteresan. Yazıklar olsun böyle koltukta oturacağına edebinle çek git.

Şöyle bir püf nokta söyleyeyim sandık başında zarflarda kafa karışıklığı yaşayan ya da içine bakanlar muhtemelen idari açıdan ibra etmeyenlerdir aynı renk olsa direk atıp geçerler takip ederken öyle edin

GSC Yonetiminden baslik icindeki aktif kullanicilara gece corbasi ismarlamasini talep ediyorum. Bu gece/sabah uzun olacak.

Geri
Üst Alt