- 1 Ocak 2011
- 15.430
- 10.454
- 1.838
Gucunuz yeterse tabiki.Ama Diz cökup Tovbe etmenizi istemem.Size bir kaç posta dayak atıyım mı yolları ayırmadan önce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gucunuz yeterse tabiki.Ama Diz cökup Tovbe etmenizi istemem.Size bir kaç posta dayak atıyım mı yolları ayırmadan önce?
Ağzından bal damlıyor tayyareci abimMuhtemelen ibra edilmeyecek.
Hayat bilgisinde zirveydi ya,balik etli olmaya basladiydi o zamanAsyalı güzel hatundu, yazık etti kendisine
2.45 de falan biter biraz daha zaman verirler 5 de de sonuçlanır.2 sandık olarak düşünelim 20 saniye de 1 kişi oy kullansa dakika da 3 kişi yapar 2 sandıkta 6 kişi yapar saatte toplam 360 kişi yapar ortalama 1000 kişi oy kullanıyor dersek 2.5 saati bulur yani 02:30 da bitmesi lazım
Ayni fikirde degilim. Verdigi hicbir sözü tutmadi. Uyenin birisi cok guzel degindi, Esref Hamamcioglu'nun suçu neydi? O da 100 degil 120 milyon dolar sponsor buldum diyebilirdi, veya transferleri 3 gunde bitirecegim diyebilirdi.Aksini istememle beraber, kesinlikle katiliyorum. 6 ayda yonetimi ibra etmeyecek genel kurulumuz olduguna inanmiyorum.
Beni duyuyon mu?nerdeydin
Hayat bilgisi sevdiğim dizilerdendi ewtHayat bilgisinde zirveydi ya,balik etli olmaya basladiydi o zaman
okadar konuşmadan sonra a noktasından b noktasına yol alınamadıMola verdim kafayı yemiş bunlar
Kendi suçları bu iyide renktaş 10 saat sabah kişi başı 30-40 dakika boş konuşmayı biliyorlardı 10 saat yerine 5 saat konuş bitir akşamda.Bu kadar insan gece vakti cile cekiyor ben olsam sirf bundan dolayi bile ibra etmezdim
Abimizin tahminleri pek tutmuyor ama herseyin bir ilki vardirAğzından bal damlıyor tayyareci abim
Su sonuçlar cok uzucu emre. Ibra edilmesini isteyenler çoğunluk
abi bu sonuç üyelerin istediği değil ne sonuç çıkar başlığıSu sonuçlar cok uzucu emre. Ibra edilmesini isteyenler çoğunluk