2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Şu berbat senaryo da bile son maç feneri yendiğin an şampiyonsun hatta şöyle diyim 1 beraberlik hakkımız daha var. Onlarda kaybedecek kaybetmezlerse işi kendimiz bitirme fırsatını yakalayacağız.
bjk d
basak
ankara d

haric zor mac kalmadi bizim adimiza.

fbnin bi ts maci kaldi galiba

@Umut Işık hesapladim (sadece 1-0 0-0 0-1 ile)

onlar 76
biz 75 ( bjk yenilgi, basak + ankara brb ) yaptim. Onlarda sadece ts beraberlik.

yani bu da en les les les senaryo yinede evimizdenbie galibiyet ile sampiyonuz.

normalde buradan sampiyonlugu vermek zor

@Umut Işık hesapladim (sadece 1-0 0-0 0-1 ile)

onlar 76
biz 75 ( bjk yenilgi, basak + ankara brb ) yaptim. Onlarda sadece ts beraberlik.

yani bu da en les les les senaryo yinede evimizdenbie galibiyet ile sampiyonuz.

normalde buradan sampiyonlugu vermek zor
O yüzden diyorum zaten boşa yangın yapılıyor bende çok üzüldüm 1-0 öne geçtiğimiz maçta 2-0 olabilecekken döndü saçma sapan pas hatalarıyla 1-3 oldu oradan 1 puan da kötü değil. Onlar her maçı kazanamaz normal şartlarda bugün de biz kazanacaktık ama olmadı dediğim gibi kazansalar bile son maç biz belirliyoruz bu bile yeterli...

Kalan maçlarda en zoru bjk deplasmanı diğerleri zor durumda gelmezler karşımıza başak kupaya odaklanmış durumda ki kupa maçı oynayıp bize gelecekler İstanbul'un durumu ortada kümeye kalmaya oynuyorlar ama iyi takım değiller sivas rahatladı ts maçıyla rahat çıkar bizim maça gerçi bize karşı hep bilenirler ama rahat olurlarsa ibre bize döner ankaragücü de aynı şekilde rahatladı küme sorunu yok yani bjk yi yenersek diğer maçlar daha kolay olur gibi görünüyor tabi futbol bu kimse karagümrüge takılacağımızı da düşünmezdi ama bjk maçını kazanırsak yolumuz bayağı açılacak

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O yüzden diyorum zaten boşa yangın yapılıyor bende çok üzüldüm 1-0 öne geçtiğimiz maçta 2-0 olabilecekken döndü saçma sapan pas hatalarıyla 1-3 oldu oradan 1 puan da kötü değil. Onlar her maçı kazanamaz normal şartlarda bugün de biz kazanacaktık ama olmadı dediğim gibi kazansalar bile son maç biz belirliyoruz bu bile yeterli...
Allahtan bari berabere kaldik, konya macinda gibi malca o bir puani da vermedik

istw fbnin o son 3 mactaki sacma sapan comebackler sinir bozdu

Zaten bizi bu psikolojiye sokan fenerin bala gte maç kazanması. Normal şartlar altında hayatta kazanamayacakları o kadar çok üst üste maç kazandılar ki bundan sonraki her maçlarını alırlar gibi düşünüyoruz. İstanbul ve Sivas maçını rahat geçerler. Gerisini bilmem.

Evet şansımız çok ama son maça üç puan önde ya da en kötü beraberliğin yeteceği şekilde girmeliyiz fbnin gerisinde girersek geçmiş olsun o maçı fbye kaybettirmezler en kötü beraberlik yetmeli en iyisi üç puan önde girip yenilginin bile yetmesi ama bunun için fbye kadar bütün maçları almak gerek neredeyse

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahtan bari berabere kaldik, konya macinda gibi malca o bir puani da vermedik

istw fbnin o son 3 mactaki sacma sapan comebackler sinir bozdu
Ligin sonu herkes için zorludur düşme potası bu kadar belirsizken daha da karışacak konyaspor maçındaki gibi 3-3'den sonra saldırıp 3-4 bitse o zaman harbiden büyük sinirlenirdim. En kötü hedefimiz 5 maçta 2 beraberlik olmalı son maça kafa kafaya girer beraberlik dahi yeteceği senaryo olacaktır. Ben takımımıza güveniyorum.

Zaten bizi bu psikolojiye sokan fenerin bala gte maç kazanması. Normal şartlar altında hayatta kazanamayacakları o kadar çok üst üste maç kazandılar ki bundan sonraki her maçlarını alırlar gibi düşünüyoruz. İstanbul ve Sivas maçını rahat geçerler. Gerisini bilmem.
Bunlar zamanında küme düşen takıma son haftalarda berabere kalıp avantajı bize vermiş takım o yüzden maç ismi veremem ama 5 maçta en fazla yapabilecekleri 4 galibiyet 1 beraberlik olur.

Valla beyler zor fikstur kolay fikstur diye birsey yok bu aksam gorduk iste. İçerde vurur geceriz diyoduk 15 dakkada 3luk olduk. Son mac bizde oldugu icin durum 51 49 . İçerde 1 p yazacagimiz mac yok artik isimiz zor gorecegiz

Ben puan hesabı yapmayı doğru bulmuyorum, zira beklenmedik puan kayıpları olabilir yahut üç puan beklenmeyen bir maçtan üç puan çıkartılabilir. Maç maç gitmek gerekir diye düşünüyorum.
Zaten bütün olay burada puan hesabı yapmaya gerek yok ligin sonu gelmiş küme düşme hattı belli değil geçen senelerde o düşme hattı belliydi bu ligin üstünden daha çok su akacak.

Ligin sonu herkes için zorludur düşme potası bu kadar belirsizken daha da karışacak konyaspor maçındaki gibi 3-3'den sonra saldırıp 3-4 bitse o zaman harbiden büyük sinirlenirdim. En kötü hedefimiz 5 maçta 2 beraberlik olmalı son maça kafa kafaya girer beraberlik dahi yeteceği senaryo olacaktır. Ben takımımıza güveniyorum.
O konya macinda sacma sekilde 1 puani kaybetmenin zorlugunu cekmeyiz umarim

hep diyorum bazen anliyorsun kazanamayacagini, kaybetme bari sen kitle oyunu kimse kizmaz

Bunlar zamanında küme düşen takıma son haftalarda berabere kalıp avantajı bize vermiş takım o yüzden maç ismi veremem ama 5 maçta en fazla yapabilecekleri 4 galibiyet 1 beraberlik olur.
Ya işte biz de evelki sene küme düşmüş denizliden kendi sahamızda 2 gol yedik. O maç 4-0 bitse şampiyonduk mesela. Bunlar olabiliyor.
Biz hiç son düzlükte şampiyonluk vermedik diyoruz, evet genelde de öyle ama Emre Akbaba denen cimbombom çocuğu gidip penaltı kaçırdı en kritik maçta .

O konya macinda sacma sekilde 1 puani kaybetmenin zorlugunu cekmeyiz umarim

hep diyorum bazen anliyorsun kazanamayacagini, kaybetme bari sen kitle oyunu kimse kizmaz
Konyaspor maçını fenerin beşiktaş maçı fazlasıyla telafi etti bundan sonra o 1 puanların değerini bilmek lazım. Panik havasının dağılması önemli rakiplerin kim olduğunun önemi yok bundan sonra herkesin maçları zor onları da göreceğiz küme düşme potasındaki Giresun deplasmanında ya da Antalyaspor yarın kazanırsa Sivasspor deplasmanında illa ki 5 maçın 1'inde patlayacaklar.

Geri
Üst Alt