2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

1.Galatasaray (28 Maç 69 Puan)

Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (28 Maç 63 Puan)

İstanbulspor
Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)​
hakem yardimi olmazsa sivas ve giresundan puan kaybi olmadan cikmalari mümkün degil

ilginc birsekılde cok uzun zamandır tinercileri deplasmanda yenemıyoruz hatta beraberligi bile kurtaramıyoruz

Beşiktaş derbisi üzerinde çok durmamak lazım bu sene tüm derbilerde çatır çatır top oynadık orada çıkar yeneriz, berabere kalırız ya da yeniliriz bilemem ama şu futbolla en kötü 1 puan alırız ya da galip gelip 3 puan alırız. Hücum hatları hariç ekstra bir kadroları yok.

Ben ligin derbi haftası bitebileceğini düşünüyorum fenerin bizden önce Sivasspor deplasmanına gidecek olması baya iyi oradaki sonuca göre maça rahatça çıkabiliriz galip gelirlerse 1 puanın değerini daha fazla biliriz.

Son haftadaki derbiye kadar fenerin önünde girmemiz için 6 maçta 3 beraberlik veya 2 mağlubiyet alma hakkımız var en kötü senaryo da 6 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet alsak bile son maç yenip şampiyon olabiliyoruz.

Ortalama bir hesapla beşiktaş ve Ankaragücü deplasmanında 1'er puan aldık diyelim fener kalan maçların herhangi birinde 2 puan kaybettiği an lig bitiyor o yüzden beraberliğin değerini de bilmeliyiz. Bundan sonra takım kadar taraftara büyük iş düşüyor iç sahada takımla beraber rakibe nefes aldırmayacak ıslıktan defanstan top çıkaramayacaklar çatır çatır takımda topunu oynayıp şampiyon olacağız.

Biz bjk’ yi yendikten sonra hiçbir ümitleri kalmaz, bütün planları o maçta yenilmemiz üzerine ve onun ümidiyle sağa sola saldırıyorlar. Bilmedikleri bir şey var biz iyi futbol oynuyoruz ve şuan içerde,dışarda kimseden çekinmiyoruz.
Tam kadro çıkabilirsek bjk maçına bizim değil onların çekinmesi lazım, siz gönlünüzü ferah tutun hakeden biziz ve çatır çatır yenicez alayını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puan kaybını garanti gördükleri iki maçımız vardı, biri Alanya biri de Beşiktaş deplasmanı.

Alanya maçında çakıp geçtik. Şimdi sıra Beşiktaş maçında. Olur da Vodafone'dan galiniyet ile ayrılırsak tamamen kayış kopar bunlarda.

Beşiktaş iyi durumda değil, Vodafone açıldığından beri orada hiç galibiyetimiz yok. Orada galibiyet almak için çok müsait bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Büyük maçları çok iyi oynuyoruz bu sezon, bu maçta da aynı şekilde iyi oyun sergilersek Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim.

Hele bir Karagümrük'ü kazasız belasız kart cezasız geçelim de Beşiktaş maçını da alırız. Oyun olarak bize üstünlük sağlayacak bir takım yok şu an ligde, yeter ki biz normal alışık olduğumuz oyunumuzu oynayalım.

eşit puanda olursak arenada şikecileri yenerız asarız keseriz lafları hiç gercekci degil

o sebeble arenaya ne olursa olsun eşit puanla gelmemeli şikeciler

Bu hafta bizde civcivlerde kazanır

Sivas fb berabere
Bjk GS berabere
Biter diye tahmin ediyorum. 6 puanlik farki önümüzdeki 2 hafta sonucundada muhafaza edersek is biter

GS 91 puan
FB 79 puan
BJK 74 puan

Objektif yorumumdur.

Muhtemelen kayıp yaşayabileceğimiz tek maç bjk maçı o enayilerde yönetim futbolcu taraftar teknik heyet hepsi feneri destekliyor baya asılırlar yinede yenileceğimizi sanmıyorum 4 puan farkla fb maçına çıkarız bu iş biter.

Beşiktaş derbisi üzerinde çok durmamak lazım bu sene tüm derbilerde çatır çatır top oynadık orada çıkar yeneriz, berabere kalırız ya da yeniliriz bilemem ama şu futbolla en kötü 1 puan alırız ya da galip gelip 3 puan alırız. Hücum hatları hariç ekstra bir kadroları yok.

Ben ligin derbi haftası bitebileceğini düşünüyorum fenerin bizden önce Sivasspor deplasmanına gidecek olması baya iyi oradaki sonuca göre maça rahatça çıkabiliriz galip gelirlerse 1 puanın değerini daha fazla biliriz.

Son haftadaki derbiye kadar fenerin önünde girmemiz için 6 maçta 3 beraberlik veya 2 mağlubiyet alma hakkımız var en kötü senaryo da 6 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet alsak bile son maç yenip şampiyon olabiliyoruz.

Ortalama bir hesapla beşiktaş ve Ankaragücü deplasmanında 1'er puan aldık diyelim fener kalan maçların herhangi birinde 2 puan kaybettiği an lig bitiyor o yüzden beraberliğin değerini de bilmeliyiz. Bundan sonra takım kadar taraftara büyük iş düşüyor iç sahada takımla beraber rakibe nefes aldırmayacak ıslıktan defanstan top çıkaramayacaklar çatır çatır takımda topunu oynayıp şampiyon olacağız.
Konyaspor maçında berabere kalamadığımız için kızmıştım ama bu kadar bireysel hata ve saçma sapan olaylardan sonra bu maç yenemediysek de bazen 1 puanın değerini bilmek gerekiyor.

Fenerbahçe maçına kadar kalan onların her maçı kazandığı senaryolarda 5 maçta 2 beraberlik hakkımız daha var eğer ki 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alırsak fenerin yendiğimiz taktirde şampiyon oluruz. 5 maçta 2 beraberlik alsak fener maçında beraberlik dahi yetiyor.

Her şeye rağmen 2 puan kaybetsek de onlarda puan kaybedecek futbolun doğasında bu var oldu da kaybetmediler diyelim dediğim senaryolar var en kötü kendi evimizde kendi taraftarımızla kendi futbolcularımızla belirleyeceğiz.

Fbyi o 3 son dk golleri sampiyon yapti.

bjk (d) 0
basak 1
istambul 3
yapariz

Fbyi o 3 son dk golleri sampiyon yapti.

bjk (d) 0
basak 1
istambul 3
yapariz
Şu berbat senaryo da bile son maç feneri yendiğin an şampiyonsun hatta şöyle diyim 1 beraberlik hakkımız daha var. Onlarda kaybedecek kaybetmezlerse işi kendimiz bitirme fırsatını yakalayacağız.

Geri
Üst Alt