2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Makedonya kadar olamadık. 0-0 gidiyor maç. Utanç vericiyiz. Hem Cimbom hem Milli Takım üzüyor bizi.

Bir renktaş yazmış, bende Burak’ı falan görmek istemiyorum artık. Tamam tecrübe falan ama bize biraz daha hareketli canlı oyuncu lazım. Cengiz’e de iyi sövdüm iki ayrı pozisyonda. Fazla özgüvenli ve şımarık bulmaya başladım.

Su cengizede topcu diyorlardi tam bi balon. Geriye kosmaz ayagina top bekler. Bencil. En kritik yerde pas yerine sut ceker.

Formasyon yanlış. Sırbistan maçı yüzünden sanırım 3'lü çıkmış Kuntz. 6 ve 8'no da bile soru işaretiyken Berkan, onu sol tarafta oynatamazsın. Portekiz karşısına iki 10 numara ile çıkamazsın. Aynı zamanda 10 dakikalık dilimde aşırı top kaybı yaptı Portekiz, burada golü bulmalıydık. İkinci yarı için tek dileğim 4'lüye dönüp 60'a kadar gol bulmamız.

Çalhanoğu nun bir şutuna bakar. Yada Kerem in 18 e dalışına. Daha 2.yarı var. İyimser olalım. :)

Makedonya kadar olamadık. 0-0 gidiyor maç. Utanç vericiyiz. Hem Cimbom hem Milli Takım üzüyor bizi.

Bir renktaş yazmış, bende Burak’ı falan görmek istemiyorum artık. Tamam tecrübe falan ama bize biraz daha hareketli canlı oyuncu lazım. Cengiz’e de iyi sövdüm iki ayrı pozisyonda. Fazla özgüvenli ve şımarık bulmaya başladım.
Cengiz orda bos buraga pasi atsa 1 1, ama bizimkiler beraber oynamayi bilmiyor ki.

3 stoper de ne kanada ne orta sahaya yardım ediyor. Mal gibi tek çizgide bekliyorlar. Bari birinin yerine Kaan olsa takımı biraz daha öne çıkarabilirdi. Stoperler oyuna girmeyince orta saha da sayısal olarak 1 kişi eksik olduğu için rakibe çok fazla alan bırakıyoruz ki göbekte 2 yumuşak adam var. Solda da berkan işte. Cengizle Burak da ruh gibi gezinince sanki 2 kırmızı yemiş takım edasındayız.

Geri
Üst Alt