Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.930
- 59.452
- 3.423
En iyi 5 kaleci icinde bile degildirPena ulkedeki en iyi kaleci.gerisi tirt.sifatina kurban olsunlar, jordi alba önünden yesin pena
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi 5 kaleci icinde bile degildirPena ulkedeki en iyi kaleci.gerisi tirt.sifatina kurban olsunlar, jordi alba önünden yesin pena
Hamza akman o gedson cingenesinden iyi yavportekiz a milli'de oynamayan gedson fernandes'in bile yerli olarak muadili yokken nasıl kafa tutacaksın adamlara.
Pena bundan iyi yaUğurcanin eder 3m eurodur.
Pena bundan 8 gomlek iyi.Pena bundan iyi ya
İtalya da regista oldu iste. Bizimkiler kullanamiyorsa adamin sucu ne?
Bilgi için teşekkürler onu açtımStarda gora varmış
Onu izleyim en iyisi

Keremi korumayan bu milli takim umrumuzda degildircidden siyasetspor yada nihatspor yeniliyor diye üzülenler var halis değildir umarım
Cengiz orda bos buraga pasi atsa 1 1, ama bizimkiler beraber oynamayi bilmiyor ki.Makedonya kadar olamadık. 0-0 gidiyor maç. Utanç vericiyiz. Hem Cimbom hem Milli Takım üzüyor bizi.
Bir renktaş yazmış, bende Burak’ı falan görmek istemiyorum artık. Tamam tecrübe falan ama bize biraz daha hareketli canlı oyuncu lazım. Cengiz’e de iyi sövdüm iki ayrı pozisyonda. Fazla özgüvenli ve şımarık bulmaya başladım.