2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Bu arada yedigimiz gollere bakiyorum.. Ilk golde ozellikle, Ugurcan baya agir kalmamis mi sizce de ? Ikinci golde tamam Jota baya sert gondermis topu.. Ama yine de cikarmasini beklerdik. Neyse, artik olan oldu..
Bence 2. golde daha hatalı. Ama asıl sorun 2 golde de adamlar ceza sahası dışında bomboş kaldı ve çok rahat paslaştı. Böyle bir şeyi ancak gösteri maçında görebilirsin.

Bence 2. golde daha hatalı. Ama asıl sorun 2 golde de adamlar ceza sahası dışında bomboş kaldı ve çok rahat paslaştı. Böyle bir şeyi ancak gösteri maçında görebilirsin.

Orasi oyle.. Ama ilk golde, genc bir kaleci olarak cok agir geldi bana.. Baya bildigin yetisemiyor hatta topu iceri dogru celdi.. Sebebi ceviklik/hiz konusunda. yoksa ilk gole degindim, Jota tamam darbeli vurdu ama onu cikarmaliydi, zamanlama hatasi yapti. Yine agir kaliyor

Adamlar ceza sahası çevresinde o kadar boştuki ve o kadar pas opsiyonları vardı ki şaşkınlıktan daha fazla atamadılar. Epl’de filan en ufak boşluktan yararlanmaya kodlandıkları için bu kadar bolluk kafalarını karıştırdı

Bu arada yedigimiz gollere bakiyorum.. Ilk golde ozellikle, Ugurcan baya agir kalmamis mi sizce de ? Ikinci golde tamam Jota baya sert gondermis topu.. Ama yine de cikarmasini beklerdik. Neyse, artik olan oldu..
Uğurcan'ın iyi bir Milli Takım performansını hatırlamıyorum. Bazı futbolcular ne kadar iyi olsalar da Milli Takım'da olmuyor nedense.

Yalniz kacan penalti bana Baggio'nun penaltisini da hatirlatti ki o cok cok cok daha dramatikti.. Merak eden genc renktaslar icin, 94 Dunya Kupasi Finali (Italya-Brezilya).

Portekiz uzatmalarda gol atip galip gelse bukadar üzülmem ama sans ayagina kadar gelmis, bu sekilde elin tersiyle geri itilmez.

Bencil mencil diyenler var, lille de bütün penaltilara atip sampiyon yapti. Letonya maci, daha önce hep kritik maclarda kacirdigini pek görmedik. Yani atmasinda bi sakinca yok ama okadar kötu kullanmasina sasirdim. Birde biz 2 2 yapsak portekiz yine atardi diyenlere katilmiyorum. Portekiz bitikti eger penaltiyi atsak momentum tamamen bize gecmis olacakti.

Bencil mencil diyenler var, lille de bütün penaltilara atip sampiyon yapti. Letonya maci, daha önce hep kritik maclarda kacirdigini pek görmedik. Yani atmasinda bi sakinca yok ama okadar kötu kullanmasina sasirdim. Birde biz 2 2 yapsak portekiz yine atardi diyenlere katilmiyorum. Portekiz bitikti eger penaltiyi atsak momentum tamamen bize gecmis olacakti.
%100 elerdik yaw.

Geri
Üst Alt