2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

En az 25 senedir futbol izliyorum ama pek futboldan anlamiyorum galiba. Gecen hafta Barcelona'yi elden kacirdik denildi, bugunde Portekiz'i elden kacirdik deniliyor. Bence Galatasaray Barcelona'yla 10 mac yapsa birini bile kazanamaz, Turkiye'de Portekiz'le 10 mac yapsa en fazla 2 tanesini kazanir. Portekiz cok iyi oynamadi ama kesinlikle Turkiye'den daha iyi oynadi bence, macin 2 2 asamasina gelmesi tamamen tesaduf.

En az 25 senedir futbol izliyorum ama pek futboldan anlamiyorum galiba. Gecen hafta Barcelona'yi elden kacirdik denildi, bugunde Portekiz'i elden kacirdik deniliyor. Bence Galatasaray Barcelona'yla 10 mac yapsa birini bile kazanamaz, Turkiye'de Portekiz'le 10 mac yapsa en fazla 2 tanesini kazanir. Portekiz cok iyi oynamadi ama kesinlikle Turkiye'den daha iyi oynadi bence, macin 2 2 asamasina gelmesi tamamen tesaduf.
Son 25 dakikayı izledim penaltı dışında pozisyonumuz yok, adamlar şanslı olsa zaten maç son dakikalara bile kalmaz. Fizik olarak bizden çok iyiler birkere. Havadan gelen her topta enes, burak vs ezildi resmen, nereye elimizden kaçırdık bilemem.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 25 dakikayı izledim penaltı dışında pozisyonumuz yok, adamlar şanslı olsa zaten maç son dakikalara bile kalmaz. Fizik olarak bizden çok iyiler birkere. Havadan gelen her topta enes, burak vs ezildi resmen, nereye elimizden kaçırdık bilemem.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 25 dakika maçta en etkili oldugumuz bolumdu zaten, etkiliydik derken o da ilk 60 dakikaya gore etkiliydik. Zaten maçın daha basında oyuncuların turu gececeklerine inanmadıkları hissediliyordu. Ama tabi Burak penaltıyı kaçırmasa, belki o moralle maci penaltılara götürme şansımız olurdu.

açıkçası doğru

ama yine de insan üzülüyor

rakibin hatalarından da olsa bazen şans ayapımıza geliyor

dün biz baya kötüydük aslında

ve portekiz haketmişti

modern futbolda artık geçelim bu işleri yok 20 maç yapsak 19 yeniliriz güçlüler yapacak bir şey yok bilmem ne doğru sistem doğru oyuncularla oynarsan kazanırsın eğer arada city türk kulüpleri psg türk kulüpleri gibi ağır bir kalite ve güç farkı yoksa

Bu Burak hödüğü futboldan ne zaman emekli olacak bileniniz var mı kaç yaşına geldi 38 yaşında yıl 2 bin bilmem kaç olmuş halen milli takımın forveti? Nedir bu Burak'lardan çektiğimiz arkadaş Burak Elmas & Burak Yılmaz bitirdi bizi sıçtı futbol keyfimizin içine ne güzel Makedonya da elemişken İtalya'yı hazır dünya kupasına gidecektik mal Burak penaltıyı atsaydı.

Şerefli mağlubiyet günlerine geri döndük. Tüh elimizden kaçırdık tüh o penaltıyı baskasi atsaydı keske gibi anlık reaksiyon veriyoruz ama durum şu ki ulkemizin futbolu elit futbolun cok ama cok uzaginda. Turu kesinlikle hak eden Portekiz di.

Elbette biz Barcayla veya Portekizle mukayese edilemeyiz fakat tek maç veya 2 macli eleminasyon olunca ister istemez bu tarz maçlar koyuyor adama.. Hele ki Kuzey Makedonya İtalyayi yendikten sonra apayrı bir hikaye yazilabilirdi..
Tabi elimizden kaçırdık tabirinden ziyade ayağımıza gelen fırsatı teptik demek daha doğru olur ..

üzülme be burak 4 sene sonrasına 41 yaşında gidersin artık.

Kötü sonuçta herkes gider ama neden TFF başındaki kadro gitmez. Bunların derdi milli takım değil yandaşlarına ligde (yardımcı) olmak

marcao ve nelson ikisinden biri dolgun bir bonservisle giderse ozan kabak alınmalı

Nelsoni bilhassa oyun karakteri anlaminda çok seviyorum ama iyi bir fiyata satarsak ozanın nelsoni aratacağını düşünmüyorum..Yerini çok zor dolduracagimiz adam marcao olur
Ozan onlar gitmesede en azından kiralanmalı...eğerki satış yaparsak ben Mert Müldür ve Kaan Ayhan için teklif yapılmalı tarafındayım...ikiside takımdaki çoğu problemi çözebilecek oyuncular...o zaman illâ Türk Kalecisi sıkıntısıda çekmeyiz...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan onlar gitmesede en azından kiralanmalı...eğerki satış yaparsak ben Mert Müldür ve Kaan Ayhan için teklif yapılmalı tarafındayım...ikiside takımdaki çoğu problemi çözebilecek oyuncular...o zaman illâ Türk Kalecisi sıkıntısıda çekmeyiz...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan ayhandan ziyade Mert mulduru çok isterim.. Boeyi kiralayabiliriz seneye sağda Omar yedek olur hatta duruma göre mert sol bek de oynayabilir dönem dönem..
Lig maçını izledim dersem yalan olur ama Milli takimdaki Mert bence elimizdeki tüm beklerden daha iyi bir görüntü veriyor..

Geri
Üst Alt