Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.152
- 70.316
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 25 dakikayı izledim penaltı dışında pozisyonumuz yok, adamlar şanslı olsa zaten maç son dakikalara bile kalmaz. Fizik olarak bizden çok iyiler birkere. Havadan gelen her topta enes, burak vs ezildi resmen, nereye elimizden kaçırdık bilemem.En az 25 senedir futbol izliyorum ama pek futboldan anlamiyorum galiba. Gecen hafta Barcelona'yi elden kacirdik denildi, bugunde Portekiz'i elden kacirdik deniliyor. Bence Galatasaray Barcelona'yla 10 mac yapsa birini bile kazanamaz, Turkiye'de Portekiz'le 10 mac yapsa en fazla 2 tanesini kazanir. Portekiz cok iyi oynamadi ama kesinlikle Turkiye'den daha iyi oynadi bence, macin 2 2 asamasina gelmesi tamamen tesaduf.
Son 25 dakika maçta en etkili oldugumuz bolumdu zaten, etkiliydik derken o da ilk 60 dakikaya gore etkiliydik. Zaten maçın daha basında oyuncuların turu gececeklerine inanmadıkları hissediliyordu. Ama tabi Burak penaltıyı kaçırmasa, belki o moralle maci penaltılara götürme şansımız olurdu.Son 25 dakikayı izledim penaltı dışında pozisyonumuz yok, adamlar şanslı olsa zaten maç son dakikalara bile kalmaz. Fizik olarak bizden çok iyiler birkere. Havadan gelen her topta enes, burak vs ezildi resmen, nereye elimizden kaçırdık bilemem.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Penaltıcı zaten oBurak abv, düşününce sinirleniyorum. Bencil herif.
En az 25 senedir futbol izliyorum ama pek futboldan anlamiyorum galiba. Gecen hafta Barcelona'yi elden kacirdik denildi, bugunde Portekiz'i elden kacirdik deniliyor. Bence Galatasaray Barcelona'yla 10 mac yapsa birini bile kazanamaz, Turkiye'de Portekiz'le 10 mac yapsa en fazla 2 tanesini kazanir. Portekiz cok iyi oynamadi ama kesinlikle Turkiye'den daha iyi oynadi bence, macin 2 2 asamasina gelmesi tamamen tesaduf.
En az 25 senedir futbol izliyorum ama pek futboldan anlamiyorum galiba. Gecen hafta Barcelona'yi elden kacirdik denildi, bugunde Portekiz'i elden kacirdik deniliyor. Bence Galatasaray Barcelona'yla 10 mac yapsa birini bile kazanamaz, Turkiye'de Portekiz'le 10 mac yapsa en fazla 2 tanesini kazanir. Portekiz cok iyi oynamadi ama kesinlikle Turkiye'den daha iyi oynadi bence, macin 2 2 asamasina gelmesi tamamen tesaduf.
marcao ve nelson ikisinden biri dolgun bir bonservisle giderse ozan kabak alınmalı
Ozan onlar gitmesede en azından kiralanmalı...eğerki satış yaparsak ben Mert Müldür ve Kaan Ayhan için teklif yapılmalı tarafındayım...ikiside takımdaki çoğu problemi çözebilecek oyuncular...o zaman illâ Türk Kalecisi sıkıntısıda çekmeyiz...Nelsoni bilhassa oyun karakteri anlaminda çok seviyorum ama iyi bir fiyata satarsak ozanın nelsoni aratacağını düşünmüyorum..Yerini çok zor dolduracagimiz adam marcao olur
Ozan onlar gitmesede en azından kiralanmalı...eğerki satış yaparsak ben Mert Müldür ve Kaan Ayhan için teklif yapılmalı tarafındayım...ikiside takımdaki çoğu problemi çözebilecek oyuncular...o zaman illâ Türk Kalecisi sıkıntısıda çekmeyiz...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağol onayın için.
Burak abiyi çok seviyorumPenaltiyi Burak'in kullanması son derece normal. 2 2 olsa turu Turkiye'nin geçeceğinin hiçbir garantisi yoktu; yani tur Burak yüzünden gitmedi, ayrıca maci 2 1'e getirende O.