2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Yıl olmuş 2022 forvette 37 yaşında bencil herifin teki oynuyor,
Sol bekte yeteneksiz oğlu yeteneksiz Berkan,
Ortasaha da balon hakan kanatta hayalet cengiz,
Defansta tek hamleli tahta ayaklı Merih

Bu kadroyla 2 farklı mağlubiyet başarı sayılır.

Bu yeteneksizler yerine Kendi kulüplerinde baya formda olan Abdulkadir,dorukhan,umut Bozok gibi isimler neden alınmaz .

Havuz halde bulunan Portekiz savunma hattına gol atamamak anca bizim yeteneksizlere nasip olur

3lü tutmadı orta saha bomboş
Demiştim maç öncesi bizimkiler böyle işleri beceremez diye.

Biz bildiğimizden şaşmamalıyız, sadece yapabildiklerimize konsantre olsaydık devreyi 0-0'a kitleyebilirdik belki. Üçlü oynuyorsun ama hem orta sahan bomboş hem de heriflere tonla boş alan sunuyorsun.

TURKİSH DUVAR TEMSİLİ

Kaleci hatası yok 2 golde de heleki 2.de adam kafayla şut çekti

Adam gibi 4-4-2 oynatacak hoca yokmu ulan bu dünyada??

Adamlar Milli Takimda hic beraber 3’lu oynamamis ama sen gidiyorsun boyle onemli bir macta 3’lu oynuyorsun. Orta sahada topa sahip olamiyorsun. Hakan ve Orkun surekli saga sola kosup duruyor.

Demiştim maç öncesi bizimkiler böyle işleri beceremez diye.

Biz bildiğimizden şaşmamalıyız, sadece yapabildiklerimize konsantre olsaydık devreyi 0-0'a kitleyebilirdik belki. Üçlü oynuyorsun ama hem orta sahan bomboş hem de heriflere tonla boş alan sunuyorsun.

evet haklı çıktın

sıkı bir orta saha şartmış adamlar at koşturdu orada

Allah ım berkan nasıl oynuyorsun öyle yav. Hoş onu sol bek oynatan zihniyet de zihniyet değil de. Burak sadece yürüsün Orkun hakan kondisyon lu adamlar değil. Orta saha bomboş kalıyor. Şu ülkede ciğersiz bir adam çıkmaz mı arkadaş ben anlamıyorum ki?
Şu maçı 4 6 0 oynasan da birşey değişmezdi aslında. Bir ara iyi baskı kurduk ama güç yok güç.

devre arası oldu hala gol yiyoruz hissi var

Geri
Üst Alt