2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

1 stoper ve berkanı çıkarıp dorukhan ve mert müldür girmeli

Bu maçta oyunculara kızanlara katılmıyorum bu maç Kuntz takımın içine etmiştir. Berbat bir rakip analizi, berbat bir diziliş ve orta alanı bomboş bırakma ile adamlar zorlanmadan pozisyon buldu. Kuntz çok kötü özellikle rakip analizinde bu kadar kötü olması düşündürücü bence bize pek bir şey katacak biri değil.

Orada Vidal ile Barella’nın arasına giriyor yahu. Yanında Orkun’la geriye gelmek bir mi.
Degil iste onu diyorum. Orada cok iyi oynuyor aynı bölgede bizimkiler kullanamiyor sonra 'Hakan napiyor' oluyor sanki daha iyisi var da oynatilmiyor.

Servet avelinin vs maşası olarak gelen adamdan bi beklenti olması garip.

Hamit kamilinin de her aciklamasi abuk subuk zaten. Sacma sapan adamlar at kosturuyor

Enes/Umut
Kerem-hakan-cengiz
Abdulkadir-orkun
Rıdvan-çağlar-ozan-müldür
Altay

Şöyle çıkıp orta alanı kalabalık tutup pas yapmak varken adam portekize karşı macera arıyor ilginç gerçekten​

Bu ülkede 3 lü savunmaya geçen kim olduysa başarısız oldu ve hemen şutlandı. Sıra kuntz da sanırım. Bu ülke futbolcusu 3 lü sistem bilmez. Çocukluğundan beri 4 lü oynar. Birisi Türkiye ye gelen herkese şu durumu anlatsın.

Cengiz orda bos buraga pasi atada 1 1, ama bizimkiler beraber oynamayi bilmiyor ki.

Çok sövdüm. Buraya kibarca yazdım ama. Bu bildiğin şımarıklık. Büyük yani güç olarak üstün takımlara karşı haddini bileceksin. Net düşüneceksin. Hadi diyelim şut çektin, bari birşey olsun. Gitti kaleciye plase pas verdi bildiğin. Hani vurduysan birşey olsun. Kaçtı diyelim.

Kerem araya 1 gol sıkıştırabilse keşke.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt