2022 DK Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final | Portekiz 3-1 Türkiye | MS | 24 Mart | TRT 1

Makedonya kadar olamadık. 0-0 gidiyor maç. Utanç vericiyiz. Hem Cimbom hem Milli Takım üzüyor bizi.

Bir renktaş yazmış, bende Burak’ı falan görmek istemiyorum artık. Tamam tecrübe falan ama bize biraz daha hareketli canlı oyuncu lazım. Cengiz’e de iyi sövdüm iki ayrı pozisyonda. Fazla özgüvenli ve şımarık bulmaya başladım.
Hakkını verelim, cimbomumuz Avrupa'da hep gururlandırdı bizi :D Şu portekizi yenerdik

Ülkenin en iyi takımı yardımcı bir antrenöre emanet milli takımda yardımcı bir antrenore emanet yani sonuçlar çok yaniltmiyor

Çok sövdüm. Buraya kibarca yazdım ama. Bu bildiğin şımarıklık. Büyük yani güç olarak üstün takımlara karşı haddini bileceksin. Net düşüneceksin. Hadi diyelim şut çektin, bari birşey olsun. Gitti kaleciye plase pas verdi bildiğin. Hani vurduysan birşey olsun. Kaçtı diyelim.
Bu cengiz hep bencil zaten burakta bencil

Hakkını verelim, cimbomumuz Avrupa'da hep gururlandırdı bizi :D Şu portekizi yenerdik

Ya benim eleştirim bizim lig ve sezondaki durumumuz. Avrupa karnemiz bence efsane. Son zamanların en iyi performansı nereden bakarsak bakalım. Benim baz aldığım diğer sorunlarımız. Avrupa’da büyük ve gurur verici oynadık.

Enes/Umut
Kerem-hakan-cengiz
Abdulkadir-orkun
Rıdvan-çağlar-ozan-müldür
Altay

Şöyle çıkıp orta alanı kalabalık tutup pas yapmak varken adam portekize karşı macera arıyor ilginç gerçekten​
bayındır lobisine kulak vermeyelim. 1.kaleci ugurcan, 2.kaleci ersin'dir normalde.

Bu ülkede 3 lü savunmaya geçen kim olduysa başarısız oldu ve hemen şutlandı. Sıra kuntz da sanırım. Bu ülke futbolcusu 3 lü sistem bilmez. Çocukluğundan beri 4 lü oynar. Birisi Türkiye ye gelen herkese şu durumu anlatsın.
3 lu oynuyorsan makine gibi orta sahan olması lazim

kuntz dan da olmayacak anlasildi.

Mourinho goreve.

haftalarca kafa yorup su taktigi yaratmis herif

Geri
Üst Alt