2022 DK E Grubu M:1 | İspanya 7-0 Kosta Rika | MS | 23 Kasım | TRT 1

2 metre gerideki adama ofsayt çalıyorlar. Dünya genelinde bu sene yan hakemler kör sanırım

Bu adamlar alt yapıya oyuncu alirken IQ testi yapiyorlar mi?
Ne bileyim, düşük çikani senden olmaz diye gonderiyorlar mi yoksa birilerinin tanidigi diye devam mi ediyorlar?

Turnuvadan önce benim favorim ispanyaydi, hala da öyle.

Cok iyi takimlari var, bir tek forvet pozisyonunda sıkıntıları var. Gecen yil avrupa sampiyonasinda da iyilerdi, yari finalde italyadan daha iyi oynamalarina ragmen sanssiz bir sekilde elenmislerdi

Ulan adamlarda hala celsı borges oynuuor, kendimi bildim bileli bu herif var keza joel campbell da. Ne işi var şöyle dandik takımlarım şurda

İspanya mı çok iyi yoksa Kosta Rika mı çok kötü acaba?

Ulan adamlarda hala celsı borges oynuuor, kendimi bildim bileli bu herif var keza joel campbell da. Ne işi var şöyle dandik takımlarım şurda
Yeni Zelanda'yı eleyip katılmışlar.

Amerika elemelerinde 3 takım banko gidiyor, 4.takım play-off oynuyor ama 4.takım olarak şu olsa iyi olur diyebileceğin bi takım yok. Panama 5.olmuş o grupta. Panama'dan bi tane topçu söyle desen ben bile bilmem

Navasin kostarikali oldugunu yeni ogrendim

Bu arada ispanya milli takimi futbolunu seviyorum. Bunlar sampiyon olur gibi

asiri zevksiz mac, ispanyaya iyi demek bu mac hata olur. rakip süper ligde kümede oynar o derece.

asiri zevksiz mac, ispanyaya iyi demek bu mac hata olur. rakip süper ligde kümede oynar o derece.
Ispanya bu turnuvada butun takimlara ustun oynar. Bunlar gibi pas yapan oyunu kontrol eden takim yok turnuvada. Gecen sampiyonada italyaya oyun olarak ustunluk kuran tek takimdi

D28222AE-E132-4852-85FD-6955286A0E0E.webp

Geri
Üst Alt