Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.797
- 109.618
- 4.878
oynuyor şuanJoel Campbell vardi Keita dan sonra siyahi oldugu için takima istiyorduk ne günlerdi
Adam kadroda yok heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynuyor şuanJoel Campbell vardi Keita dan sonra siyahi oldugu için takima istiyorduk ne günlerdi
Adam kadroda yok heralde
Ansu FatiH girerse 6 olur5-0 5-1 Gibi Skor Diye Algıladım Ben Bunu Reis Yav![]()
Tam olgun yaşlara gelecekler 25-28 arasıSert defans yapan takımlara zorlanıyor ispanya
Mesela bugünkü japonlar yenebilir bunları
O yüzden bu jenerasyonu bir sonraki kupada izleyecez asıl
Busquets ve santrafor bulmaları lazım işteTam olgun yaşlara gelecekler 25-28 arası
joel campbell bizden daha fazla katıldı turnuvaya şaka gibi ywUlan adamlarda hala celsı borges oynuuor, kendimi bildim bileli bu herif var keza joel campbell da. Ne işi var şöyle dandik takımlarım şurda
Pozisyon tekrarı dönerken başka pozisyon oluyor. Herifler bizden sonra fark ediyor. Bunu nasıl beceriyorlar acaba@Uğur İz trt stattaymış reis
kosta coooooook kötü, arabistan ispanyayi dograr.İspanya mı çok iyi yoksa Kosta Rika mı çok kötü acaba?
Yeni Zelanda'yı eleyip katılmışlar.Ulan adamlarda hala celsı borges oynuuor, kendimi bildim bileli bu herif var keza joel campbell da. Ne işi var şöyle dandik takımlarım şurda
Sonucta benim ciragimsin normalLuis abi benim gibi topçudan anlıyor.
Ispanya bu turnuvada butun takimlara ustun oynar. Bunlar gibi pas yapan oyunu kontrol eden takim yok turnuvada. Gecen sampiyonada italyaya oyun olarak ustunluk kuran tek takimdiasiri zevksiz mac, ispanyaya iyi demek bu mac hata olur. rakip süper ligde kümede oynar o derece.