2022 DK Final | Arjantin (4) 3-3 (2) Fransa | MS | 18 Aralık | TRT 1

Şu futbolun Messi’ye dünya kupası borcu vay geyiğine bitiyorum. Yahu Messi futboldan her yıl yüz milyonlarca Euro kazanmıyor mu? Futbolun Messi’ye daha ne borcu olsun? Futbol olmasaydı Messi Amerika’da kaçak göçmen olarak karın tokluğuna inşaatlarda çalışıyor olurdu. Kimsenin kimseye kupa borcu falan yok.

rezil ettiler turnuvayı messiye kupayı vereceğiz diye.

Bu arjantinli topcular sahtekar pislikler
0010586554_10.jpg

Buradan maçı vermek Messi için yıkıcı olacaktır

Penaltı pozisyonunu tekrar izledim de % 1.000.000 değil de % 100.000.000 penaltı olduğuna kanaat getirdim.

Aga senelerdir arjantine kupa aldıraın dediniz yetmedi
Şimdide p6 diye ağlaklanmanız mantığı nedir
Oldu olacak maçlara da 2-0 geriden başlasın messi si olan 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Şu futbolun Messi’ye dünya kupası borcu vay geyiğine bitiyorum. Yahu Messi futboldan her yıl yüz milyonlarca Euro kazanmıyor mu? Futbolun Messi’ye daha ne borcu olsun? Futbol olmasaydı Messi Amerika’da kaçak göçmen olarak karın tokluğuna inşaatlarda çalışıyor olurdu. Kimsenin kimseye kupa borcu falan yok.

Evet futbolun messiye borcu var

Hollanda maçı tekrar izlenirse orada emin olursunuz. Hakem her düştüğüne minimum faul çalmıştı. Maçların çoğunda Dünya Kupası oynanıyor hissine kapılmadım hiç.

Eleme asamasidan gol atamayan herifin hayranlarini pistten alalim.

Sağ bekte oynayan Gundi ve onun önündeki Dembele bişey oynamıyor şu ana kadar.

Geri
Üst Alt