Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.596
- 6.941
- 1.248
Ahaha messiyi kolluyor hakem. Ulan heryeri bağlamışlar şaka gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arjantinli topcular sahtekar pislikler
Mac sonu sana hediye edecem keltos hakemin8zle beraber
Bu penaltı bizim rakiplere çalınsa yarabbi şükür diyecek adamlar burda arjantin'i savunuyor, bi sebepte yok bunun içinŞu penaltı Fener'e çalınsa burada hepiniz söversiniz. Bu kadar ucuz müdahalelerin cezası penaltı olamaz.

Evet futbolun messiye borcu varŞu futbolun Messi’ye dünya kupası borcu vay geyiğine bitiyorum. Yahu Messi futboldan her yıl yüz milyonlarca Euro kazanmıyor mu? Futbolun Messi’ye daha ne borcu olsun? Futbol olmasaydı Messi Amerika’da kaçak göçmen olarak karın tokluğuna inşaatlarda çalışıyor olurdu. Kimsenin kimseye kupa borcu falan yok.
rezil ettiler turnuvayı messiye kupayı vereceğiz diye.
Hollanda maçı tekrar izlenirse orada emin olursunuz. Hakem her düştüğüne minimum faul çalmıştı. Maçların çoğunda Dünya Kupası oynanıyor hissine kapılmadım hiç.Şu futbolun Messi’ye dünya kupası borcu vay geyiğine bitiyorum. Yahu Messi futboldan her yıl yüz milyonlarca Euro kazanmıyor mu? Futbolun Messi’ye daha ne borcu olsun? Futbol olmasaydı Messi Amerika’da kaçak göçmen olarak karın tokluğuna inşaatlarda çalışıyor olurdu. Kimsenin kimseye kupa borcu falan yok.
rezil ettiler turnuvayı messiye kupayı vereceğiz diye.