- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
iran-abd klas mac olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kasım’da bu
Simdiden sinir olmaya basladim, ligin ortasinda 40-50 gün ara verecekler, kupada oynamayan topcularin bi de toparlanma süreci derken 2.5-3 ay cöpe gidecek
g grubu da ilgi çekici o yöndenE grubu maçlarında tribünlerde baya meşgul olacaktır kameramanlar
H 'den korede ilgi çekicig grubu da ilgi çekici o yönden
Karma is not bitch yaniingiliz -arjantin finali olsun
İngilizler elle gol atıp vardan dönsün
Ilk defa gruplara tam baktim da en zor grupg grubu da ilgi çekici o yönden
playoff dan gidecek iki takim icin oynanan iki eslesmeyi de izledim.
australya 90 dakika net hakim ve pozisyonlara giren taraf olarak- fisi normal sure de cekebilirdi...
aziz behich'in sonlara dogru muthis slalom sonrasi yaptigi sag ayakli vurusu cok az farkla diregi siyirdi- gol olsa gunun kahramani olmustu....
uzatmalarda peru tarafi bir kac sans buldu, direkten bir topu dondu....
penaltilara gidildi...
australya uzatmanin son dakikasinda *penaltilar icin *kaleci oyuna aldi. riskti,ama saglam tuttu.
*imkani olan penaltilari mutlaka izlesin...*epik sahneler mevcut kaleci ozelinde. ilgili vidyoyu baska bir basliga eklemistim macin ertesinde.
australya penaltilar da kalecisinin aykiriligi ve kurtarisi sayesinde finallere gitmeye hak kazandi......
yeni zellanda versus kosta rika macinda,
kosta rika baliyla kazanan taraf oldu dersem yanilgi olmaz.
mc boyu yeni zellanda ustundu,pozisyona da giriyorlardi. kosta macin hemen basinda buldugu gol-----
ilerleyen donemde *yeni zellanda nin 10 kisi kalmasi - buna ragmeen 1 eksik kaldiktan sonra bile ustun taraf olmasi-malesef golun gelmemesi ile katar sicaginda 1-0 yenilip kupaya gidemediler. yz tarafi underdog idi, finallere gitmelerini isterdim sahsen. aussie tarafi da keza underdog tarafi idi, onlar zorda olsa finallere gidiyorlar.
gruplara yonelik detayli nacizane yorumlari ilerleyen donem de rahat bir vakitte yapmayi dusunuyorum.
simdilik tek diyecegim ; H grubunda *gana kanimca sonuncu olur-sayet radikal degisiklikler olmazsa. bu hafta izledigim gana bitikdi- cok cok net. klasik,fizikle bir yere kadar dayanirlar kupada,...* ust tur icin daha fazlasi gerek, en azindan defans yapmalari gerek< <bu hafta oynadiklari maclarda yer almayan ozellik....
son bir kac yildir yakindan gozlemim. *arjantin izledigim en kompakt takim. *brezilya elemelerdeki momentumu finallere tasirsa, yari finali gormeleri icten bile degil,,daha ustu o gunku performansa bakar kanimca.....