- 26 Ocak 2021
- 35.288
- 33.908
- 2.233
Sarının peşindeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref başkana yamuk mu yapıyorsun hea?
TarafsızımEşref başkana yamuk mu yapıyorsun hea?
Kayinpederi liseli.metin bey liseli değil sanırım eşref bey ise liseli ve metin beyden 7-8 yaş büyük. metin bey nasıl daha eski üye o biraz tuhaf. sitesine baktım metin bey diyor ki 45 yıllık üyeymiş adam ztn 60 yaşında. 15 yaşında üye olunuo mu
Kayinpederi liseli.
1 - 2 twitter hesabi oldukca para koyacaklar konusunda israrlilar.
Kafam cok karisik.
Müthiş bağlantıları vardır bence ya.Cenk ergunun yurtdışı bağlantıları nasıl acaba. Bize net oyuncuyu değerinde pazarlayacak adamlar lazim. Kaç yıldır arab pazarı dışında oyuncu satamadik. Onda bile kazık yedik. En azından campos gibi söz sahibi biri ile iş birliği devam etse daha iyi olur gibi
Oyle de seneye Avrupa yokken yine kasim ayinda havlu atarsak? Mayisa kadar burada birbirimizi yerizüye değilsen boşver rtaş biri olacak işte
Ben bu ikisinin de indirileceğini sanmıyorum yav bizim lise liselileri koruyor malum.Oyle de seneye Avrupa yokken yine kasim ayinda havlu atarsak? Mayisa kadar burada birbirimizi yeriz
Seneye gelirler yari yariya inecekken kasa kolayligi onemli olacak. 1 - 2 milyon icin adam kacirmayalim. Gerci Burak Elmas'tan agzimiz yandi kimseye guvenemiyoruz olsak da 9 ayda indirdiler, yeni adaylar da 9 ay icin boş vaatler vermez gibi.
Belli olmaz ama 2024'de secim olacagi icin 1 sene daha devam diyebilirler.Ben bu ikisinin de indirileceğini sanmıyorum yav bizim lise liselileri koruyor malum.
şimdi 1 hafta boyunca torentle ilgili ılımlı msjlar gelebilir
Torrenti sene sonu uninstall yapmak gerekiyor diye düşünüyorum net olarak heis.şimdi 1 hafta boyunca torentle ilgili ılımlı msjlar gelebilir
İşte böyle bir ortamda halen yabancı td saçmalığı konuşuluyorÖyle mesaj veren kaybetsin. her nasıl fener maçında ortadan kırılan sabrım Taylan için paramparça olmuşsa - ilk 11'den beri aynı şeyi Torrent için düşünüyorum.
Hep bir bakalım - yav kamp görse mi ikilimindeydim 3.5 - 4 ayda kurmadığı takımın başında falan filan diyordum da - yok abi , şampiyonluğu patır kütür almamız gereken bir sezona gireceğiz - zaten kupa lig var başka bir şey yok. O nedenle Torrent olmaz.
tazminatı falan umrumda değil.
O kısmının aslında ucu açık - yani neye göre getirdin (yaptığı işler)? kaça getirdin ? ne bütçe verdin ya da istedi? gibi şeyler etkili yeni TD gelince.İşte böyle bir ortamda halen yabancı td saçmalığı konuşuluyor
Gelmesi gereken isimler belli
Ligi tanıyan Türk td olmalı
Okan Buruk veya Nuri Şahin olmalı
İlla yabancı olacaksa da Montenalla düşünülebilir
Ama Eşref denen başkanımsı adam halen yabancı getireceğim diyor
Bir senemiz ve en önemlisi rahat bir senemiz bedava gidecek
Böyle aptallık olmaz arkadaş
Bunların alayı GS düşmanı yaa