2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metin bey liseli değil sanırım eşref bey ise liseli ve metin beyden 7-8 yaş büyük. metin bey nasıl daha eski üye o biraz tuhaf. sitesine baktım metin bey diyor ki 45 yıllık üyeymiş adam ztn 60 yaşında. 15 yaşında üye olunuo mu

metin bey liseli değil sanırım eşref bey ise liseli ve metin beyden 7-8 yaş büyük. metin bey nasıl daha eski üye o biraz tuhaf. sitesine baktım metin bey diyor ki 45 yıllık üyeymiş adam ztn 60 yaşında. 15 yaşında üye olunuo mu
Kayinpederi liseli.
1 - 2 twitter hesabi oldukca para koyacaklar konusunda israrlilar.
Kafam cok karisik.

Cenk ergunun yurtdışı bağlantıları nasıl acaba. Bize net oyuncuyu değerinde pazarlayacak adamlar lazim. Kaç yıldır arab pazarı dışında oyuncu satamadik. Onda bile kazık yedik. En azından campos gibi söz sahibi biri ile iş birliği devam etse daha iyi olur gibi
Müthiş bağlantıları vardır bence ya.

Sonuçta Belhanda'yı 10 Milyon € gibi cüzi bir rakama kulübümüze kazandırmış bir adamdır.

üye değilsen boşver rtaş biri olacak işte
Oyle de seneye Avrupa yokken yine kasim ayinda havlu atarsak? Mayisa kadar burada birbirimizi yeriz 😁
Seneye gelirler yari yariya inecekken kasa kolayligi onemli olacak. 1 - 2 milyon icin adam kacirmayalim. Gerci Burak Elmas'tan agzimiz yandi kimseye guvenemiyoruz olsak da 9 ayda indirdiler, yeni adaylar da 9 ay icin boş vaatler vermez gibi.

Oyle de seneye Avrupa yokken yine kasim ayinda havlu atarsak? Mayisa kadar burada birbirimizi yeriz 😁
Seneye gelirler yari yariya inecekken kasa kolayligi onemli olacak. 1 - 2 milyon icin adam kacirmayalim. Gerci Burak Elmas'tan agzimiz yandi kimseye guvenemiyoruz olsak da 9 ayda indirdiler, yeni adaylar da 9 ay icin boş vaatler vermez gibi.
Ben bu ikisinin de indirileceğini sanmıyorum yav bizim lise liselileri koruyor malum.

şimdi 1 hafta boyunca torentle ilgili ılımlı msjlar gelebilir

şimdi 1 hafta boyunca torentle ilgili ılımlı msjlar gelebilir

Öyle mesaj veren kaybetsin. her nasıl fener maçında ortadan kırılan sabrım Taylan için paramparça olmuşsa - ilk 11'den beri aynı şeyi Torrent için düşünüyorum.

Hep bir bakalım - yav kamp görse mi ikilimindeydim 3.5 - 4 ayda kurmadığı takımın başında falan filan diyordum da - yok abi , şampiyonluğu patır kütür almamız gereken bir sezona gireceğiz - zaten kupa lig var başka bir şey yok. O nedenle Torrent olmaz.

tazminatı falan umrumda değil.

barzo ve iktidar yanlısı bi başkan adayı olmalı. günümüz türkiyesinde isiktrarlı başarı ve saygı için bunu yapmak şart. yoksa metin öztürk olmuş, metin şentürk olmuş çok farketmez

Öyle mesaj veren kaybetsin. her nasıl fener maçında ortadan kırılan sabrım Taylan için paramparça olmuşsa - ilk 11'den beri aynı şeyi Torrent için düşünüyorum.

Hep bir bakalım - yav kamp görse mi ikilimindeydim 3.5 - 4 ayda kurmadığı takımın başında falan filan diyordum da - yok abi , şampiyonluğu patır kütür almamız gereken bir sezona gireceğiz - zaten kupa lig var başka bir şey yok. O nedenle Torrent olmaz.

tazminatı falan umrumda değil.
İşte böyle bir ortamda halen yabancı td saçmalığı konuşuluyor

Gelmesi gereken isimler belli

Ligi tanıyan Türk td olmalı

Okan Buruk veya Nuri Şahin olmalı

İlla yabancı olacaksa da Montenalla düşünülebilir

Ama Eşref denen başkanımsı adam halen yabancı getireceğim diyor

Bir senemiz ve en önemlisi de yalnızca lige konsantre olacağımız rahat bir senemiz pisi pisine bedava gidecek

Böyle aptallık olmaz arkadaş

Bunların alayı GS düşmanı yaa

İşte böyle bir ortamda halen yabancı td saçmalığı konuşuluyor

Gelmesi gereken isimler belli

Ligi tanıyan Türk td olmalı

Okan Buruk veya Nuri Şahin olmalı

İlla yabancı olacaksa da Montenalla düşünülebilir

Ama Eşref denen başkanımsı adam halen yabancı getireceğim diyor

Bir senemiz ve en önemlisi rahat bir senemiz bedava gidecek

Böyle aptallık olmaz arkadaş

Bunların alayı GS düşmanı yaa
O kısmının aslında ucu açık - yani neye göre getirdin (yaptığı işler)? kaça getirdin ? ne bütçe verdin ya da istedi? gibi şeyler etkili yeni TD gelince.

Kim gelirse ben her zaman yeni TD 'ye eşit mesafedeyimdir. Okan çalışmıyor - gerçek hayatta sıkıntıları var , ne kadar futbodla kafası mesela ? Ya da Nuri Şahin kontratlı adam - antalya bırakmayabilir bir de 6 aydır TD aslında .

o konuda sabırlı bakabilirim, görmeden yorumlayamam şahsen ben - hatta şu gelsin kesin yakar yıkarız ortalığı diyemem.

TD kadar ortasaha / bek vs işleri de önemli - yoksa bu seneki kadro ile ilgili yorumcuların yaptığı tespit doğru : Bu takım başkanda yer , 3 tanede 5 tanede TD yer. Öyle de bir kadromuz var şu an açıkçası.

Orta saha TD'den bile önemli olabilir neredeyse

eşref dayının mutlaka başarılı olması lazım cünkü başarısız olup takımı küme düşürse hatta mali anlamda dolandırsa dahi ibra edilmeme riski yok

cünkü yönetimden kapıcıya kenef görevlısıne kadar alayını liseli seçiyor çakal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt