- 18 Temmuz 2009
- 80.771
- 225.461
- 5.093
Bilmiyorum ama öyle olduğu söyleniyordu, über zengin olduğunu sanmam ama.Adminim zengin mi bu adam var mı bilgin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama öyle olduğu söyleniyordu, über zengin olduğunu sanmam ama.Adminim zengin mi bu adam var mı bilgin
Bu yılki husus Terim’in başkanla ilk senesi olarak değil de Başkan’ın Terim ile ilk senesi olarak okunmalı bana kalırsa. Terim 4 senedir buradaydı zaten. Yeni olan Burak idi.Terim'in başkanlarla ilk senesinde başarısız dönemi yoktu hiç, bu ilk oldu. Canaydın döneminde 77 puan topladık ve iki Tjk maçı yüzünden şampiyon olamadık ama başarısız değildik. Gelen başkanlar da genelde bu yüzden bir süre rahat etmek için Terimle çalışır.
Hamam bey FT ile şansımızı deneyeceğiz demişti ama tüm açıklamaları ütopikti, Uğurcan, Rıdvan falan. Muhalefetin projesiydi, son anda Cemal Bey ve Ebru Hanım listesine girmese hiç şansı yoktu zaten.
Ne yaptıMetin Öztürk, yağlı surattan daha karaktersizmiş.
Her neyse işte kastımı anlamışsın.Bu yılki husus Terim’in başkanla ilk senesi olarak değil de Başkan’ın Terim ile ilk senesi olarak okunmalı bana kalırsa. Terim 4 senedir buradaydı zaten. Yeni olan Burak idi.
İbrahim bey de Rangnick demişti gülmüştük ama 1 hafta sonra Lokomotiv’e gitti, belli olmaz belki Ugurcan da bizde olabilirdi
Valla bu ekip işlerini bilmem, çoğunu da tanımam zaten ama iyi veya kötü olup olmadığını iş üzerinde anlarız, kağıt üzerinde hepsi eğitimli hepsi sektörlerinde önemli insanlar orada başarılılar da bir kulüp yönetimi özellikle bizim gibi gelenekleri olan bir camiada isimle olmuyor.
egitim yuvasıBu ne kanka
Burak Elmas lider karakterli birisi değil, en azından Türkiye için değil. Galatasaray Başkanı herkesi konsolide edebilen birisi olmalıdır her şeyden önce. Çıkıp bir şey söyledi mi kitleleri peşinden sürükleyebilmelidir. Ekibi için desteklemiştim ama gördükki ekipler de liderin çizgisi kadar olabiliyor.
Ha sözde mi özde mi bilmiyorum ama benim 2019da konusunu açtığım Campos hamlesini yapmaları dahi benim için bir ümit unsuru lakin Terim'i getirmelerindeki amaç olan ilk sene başarı beklentisi gerçekleşmediği için topun ağzındalar.
Yine de göz göre göre yapılanların bulunduğu ortamda pasif kalmak affedilmez camiada.
Kötü olan son yıllarda Aysal dışında yukarda bahsettiğim profilde birisi çıkmadı sondadan gördükki Aysal'ın da derdi Galatasaray falan değilmiş.
Belki de Muslera’yı dehlemek için önemli bir isim ortaya koyup destek beklemiş olabilirHer neyse işte kastımı anlamışsın.
Uğurcan'ı alma ihtimalimiz yoktu onu geçelim.
Az daha beğenmeyen ...tirsin gitsin diyecekti ceo olayı gibi ateş gibi baktı başkanalkışı alınca şöyle bir doğruldu