2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in başkanlarla ilk senesinde başarısız dönemi yoktu hiç, bu ilk oldu. Canaydın döneminde 77 puan topladık ve iki Tjk maçı yüzünden şampiyon olamadık ama başarısız değildik. Gelen başkanlar da genelde bu yüzden bir süre rahat etmek için Terimle çalışır.

Hamam bey FT ile şansımızı deneyeceğiz demişti ama tüm açıklamaları ütopikti, Uğurcan, Rıdvan falan. Muhalefetin projesiydi, son anda Cemal Bey ve Ebru Hanım listesine girmese hiç şansı yoktu zaten.
Bu yılki husus Terim’in başkanla ilk senesi olarak değil de Başkan’ın Terim ile ilk senesi olarak okunmalı bana kalırsa. Terim 4 senedir buradaydı zaten. Yeni olan Burak idi.

İbrahim bey de Rangnick demişti gülmüştük ama 1 hafta sonra Lokomotiv’e gitti, belli olmaz belki Ugurcan da bizde olabilirdi😀

Valla bu ekip işlerini bilmem, çoğunu da tanımam zaten ama iyi veya kötü olup olmadığını iş üzerinde anlarız, kağıt üzerinde hepsi eğitimli hepsi sektörlerinde önemli insanlar orada başarılılar da bir kulüp yönetimi özellikle bizim gibi gelenekleri olan bir camiada isimle olmuyor.

Metin Öztürk, yağlı surattan daha karaktersizmiş.

Bu yılki husus Terim’in başkanla ilk senesi olarak değil de Başkan’ın Terim ile ilk senesi olarak okunmalı bana kalırsa. Terim 4 senedir buradaydı zaten. Yeni olan Burak idi.

İbrahim bey de Rangnick demişti gülmüştük ama 1 hafta sonra Lokomotiv’e gitti, belli olmaz belki Ugurcan da bizde olabilirdi😀

Valla bu ekip işlerini bilmem, çoğunu da tanımam zaten ama iyi veya kötü olup olmadığını iş üzerinde anlarız, kağıt üzerinde hepsi eğitimli hepsi sektörlerinde önemli insanlar orada başarılılar da bir kulüp yönetimi özellikle bizim gibi gelenekleri olan bir camiada isimle olmuyor.
Her neyse işte kastımı anlamışsın.
Uğurcan'ı alma ihtimalimiz yoktu onu geçelim.

Burak Elmas lider karakterli birisi değil, en azından Türkiye için değil. Galatasaray Başkanı herkesi konsolide edebilen birisi olmalıdır her şeyden önce. Çıkıp bir şey söyledi mi kitleleri peşinden sürükleyebilmelidir. Ekibi için desteklemiştim ama gördükki ekipler de liderin çizgisi kadar olabiliyor.

Ha sözde mi özde mi bilmiyorum ama benim 2019da konusunu açtığım Campos hamlesini yapmaları dahi benim için bir ümit unsuru lakin Terim'i getirmelerindeki amaç olan ilk sene başarı beklentisi gerçekleşmediği için topun ağzındalar.

Yine de göz göre göre yapılanların bulunduğu ortamda pasif kalmak affedilmez camiada.

Kötü olan son yıllarda Aysal dışında yukarda bahsettiğim profilde birisi çıkmadı sondadan gördükki Aysal'ın da derdi Galatasaray falan değilmiş.

Çok doğru, harfi harfine de yoruma katılıyorum ama adminim Aysal kısmında şunu eklemek istiyorum. Tabi benim şahsi görüşüm. Gerçi bildiğim eski ekonomik gücü de var mı olanlardan sonra bilmem ama ben bu hükümet varken adım atmaz diye düşünüyorum. Tamamen uzaksa sebebi bu gibi geliyor. Trt1'de o dönem spor programında da bir takım ibareleri oldu. Ben gitmedim, benim aldılar tarzında.

Zaten birçok kez de böyle kimsenin cesaret edemeyeceği şeyler de yapıldı. Gezi Parkı vs. Ona rağmen gerçekten başarılı iki dönem geçirdik. Hatta Prandelli kazığına rağmen bunu ben de kabul ediyorum, o da hatalı bir geçişti ama burada bazı yorumlara da düşününce hak veriyorum, yedirdiği idmanlar bir şekilde o çalkantılı 15 sezonunu bile mutlu sonla bitirdi.

Tabii rakipler de kötüydü. Ona rağmen üç kupa azımsanacak bir şey değildi. Yarı dönem de olsa 2,5 senelik bir başarı hakimdi ve hatalar olduysa da ki olmadı kimse diyemez ama gözükmedi. 96-2000'den sonraki en verimli dönemimiz herhalde. O tadı aldığım bir süreçti ilk iki sene. Sonra olanlar malum. Mancini'den sonra olanlar oldu, bitti. Bitmesi gerektiği noktaymış ki bu olmuş.

Geçen ay idi galiba, daha genciz, iki senede ne olcak bilinmez gibi bir söylemi oldu. Ben de o sebeple bu hükümet ile karşı karşıya gelmek istemediğini düşündüm. Tabii sebep bu olsa bile diğer verdiği sözlerin popülist söylem olarak kalmasına da tepkiliyim. Hep diyor yardıma hazırım, hazırız ama maddi olmadıkça haliyle havada kalıyor. Yine de benim için her anlamda son başkan olarak kaldı. En azından bir duruşu vardı. Kafa tutabiliyordu, söylemleri netti. Zaten Terim ile araları açılmasa her yerde diyordum o CL kupası beş sene içinde burada. Bunu okuyan sadece biz değildik ki her defasında bizle uğraştıklar, yabancı sınırı vs ile durdurdurlar...Sonra da MT olayı. Yoksa hala bile o günlere dönsek aynı tezimi savunurum. O kupa şu an müzemizde olurdu.

yine hikaye anlatıyor galatasarayı hem masada hem sahada bitirdi tarihin en kötü başkanları listesinde zirveye oynuyor ilk seçimde de muhtemelen gidecek zaten.

Sürekli sorunlardan bahsediyorsun sen çözmek için aday oldun ne şikayet ediyorsun? Galatasaray değerlerinden bahsediyor bir de ayaklar altına alındı zaten son 7 senedir değer meğer kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt