2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metin öztürk o kadar eleştiri yaptın sonrada çıktın merak etmeyin ben sizi ibra edeceğim dedin o zaman yaptığın eleştirilerin ne manası kaldı yanlışı bilip görüp yinede ibra etmek ne demek kendi kendine çelişen bir adamsın.

baskanlik potansiyeli en yuksek isim NET esref basgan

tek hcsi parasi yok
metin öztürkü erden timuru alsin yanina asbaskan yapsin
onlarda para kendindede baskanlik vasiflari var

1 konusmasini iyi biliyor
2 realist yalan atmiyor
3 gidere gider (rahmetli mcye omuz atmasi hos degildi ama karakterinin cesur oldugunu gösterir)
4 cok zeki secimde yenildiginde yaptiklari NET cok zeki bir adam oldugunu gösterir
5 liseliler arka cikar kendisine

Metin Öztürk başkanlık peşinde demiştim, dediğim belgelendi.
Metin Öztürk'ün sponsorlukları koltuk karşılığı yapması falan o gelseymiş onun yönetimi de uzun süreli ve başarılı olmazmış bu arada. Yine seçilen profesyonelleri arayıp yakında seçim olacak ben başkan olacağım ve seni görevde tutacağım demesi de her şeyden önce ayıp.

metin öztürk o kadar eleştiri yaptın sonrada çıktın merak etmeyin ben sizi ibra edeceğim dedin o zaman yaptığın eleştirilerin ne manası kaldı yanlışı bilip görüp yinede ibra etmek ne demek kendi kendine çelişen bir adamsın.
Zaten edecekti ibra. Çıkıp bu konuşması ile şovunu tamamladı, bu yaklaşımı da hafiften sen kimsin gibiydi kibirli biri herhalde bu adam konuşması falan da hiç benlik değil sevemedim bunu.

Öztürk'ün belmastan bi farkı olacağını sanmıyorum ben. Bunlar başkanlıktan ziyade ikinci üçüncü adam olacak düzeyde herifler. Belmas seçildi, ibra edilip süresini tamamlamasından yanayım, sevmememe rağmen

Maalesef imaj olarak başkanlık koltuğuna yakışacak bir aday göremiyorum. hamamcı dahil

Belmas olası aday metin öztürkü ortaya atarak yemeye çalışmış metinde pek bir karşılık verememiş gibi geldi.

Burak Elmas Metin Öztürk'ün bu yaptıklarını açıklaması ve sponsorlukları bir nevi koltukla alacağını ortaya çıkarması ile bence Metin beye golü atmıştır. Seçim olsa bile Metin Öztürk'ün kazanacağını sanmıyorum. Lise bir aday gösterir ve o kazanır seçim olursa Bu isim keşke güçlü biri olsa ama sanmıyorum Eşref en olası gibi duruyor.

Burak Elmas Metin Öztürk'ün bu yaptıklarını açıklaması ve sponsorlukları bir nevi koltukla alacağını ortaya çıkarması ile bence Metin beye golü atmıştır. Seçim olsa bile Metin Öztürk'ün kazanacağını sanmıyorum. Lise bir aday gösterir ve o kazanır seçim olursa Bu isim keşke güçlü biri olsa ama sanmıyorum Eşref en olası gibi duruyor.
Eşrefin olacağını hiç sanmıyorum kaybetti geri çekildi gitti buralara bile gelmiyor. Metin bey en hazırı gibi olduğundan bir seçim olursa kazanır bugünkü olaylara rağmen.

valla youtubeda hızlandırılmış şekilde izledim, sonuna tam denk geldi.

Öncelikle çok sesin yükselmediği - dertlerin futboldan,puan tablosundan ibaret olmadığının farkında olunan bir toplantı oldu. Yıkıcı konuşan bence hiç olmadı - haklı eleştiriler yapıldı.

Hayri Kozak kimi sever kimi sevmez - eskiden bu işlere çok kafamı yormadığımdan pek dikkat etmezdim ama sesi gür bir kontrol mekanizması görevi gördüğünü düşünüyorum uslübundan bağımsız.

Adnan Polat'ın ibrasızlığına "aman,sakın" mantığıyla yaklaşılmasını çok doğru buluyorum. İbrasızlık (Rahmetli Cengiz Başkan'ın sürecinide katarak) kulübün kendi içerisinde dalaşması demek bana göre. Hatta Burak Elmas'ın ya da Mustafa Cengiz'in Adnan Polat ile bir gram benzerliğini düşünemiyorum (gerçi dediğim gibi 2011 zamanında bu tür iç konulara çok kafa yormazdım sadece izlerdim). Genel olarak yapıcı bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ve kürsüde konuşmasını neredeyse her daim izlediğimiz büyüklerin "güven oyu tazele, eğer bir rakip çıkarsada buyursun" yaklaşımı çok yerinde bana göre.

Burak Elmas'ın sponsor hakkındaki "açık konuşalım" diyerek bahsettiği ufak konuya çok değinmek istemem. Polemik konusu bir noktada ama "Biz görevden sonra da aranızda oturacağız , görev yapıp kaybolan başkan olmayacağız" demesi geçmiştekilere biraz dokundurma ve güzel bir dokundurma.

Florya olayı tam nedir emin değilim - yani alınıp değerlenerek tekrar satılması mıdır olay (tüm antreman vs nin Riva'ya gitmesiyle sanki öyle hatırlıyorum) yani 4 milyar borcu içinde (total borç galiba) nasıl büyük etkisi olacak(hani şimdi konuşanlar 300-400 e elden çıkardın lafından yola çıkarak) 4 milyar yanında bunu anlamadım tam.

Albayrak'ın söz aldığı kısım bence küçümseniyor - borçlar TL ye dönmeseydi hakikaten göçmüştük. Çok çok önemli bir detay.

Ben memnun kaldım konuşulanlardan - ibrasızlık gibi gergin bir durum kulübün çözümü olmamalı - güvenoyu için seçim yapılması çok çok daha doğru olacaktır. İsimleri cisimleri çok detaylı bilmem ama neleri gözle görülür şekilde farklı yapacak bir rakip çıkar - Burak Elmas'ın borçlara karşı olan tutumunun ne kadar üzerinde işler yapmaya gider ve kısa vadede olur bilemiyorum.

Toplantının genelinde başta dediğim gibi , futbol göz önünde olan ve taraftarın tepkili olduğu kısım ama içerideki borç yönetimi ve bu borcun gidişatına göre / izin verdiği kadar futbola çözüm geleceği çok aşikar. Yani kimse CL takımı beklemesin - o yol zor (her takım için zor) baya baya istisnai bir hava ve hakikaten kulübe kendini vermiş bir takım olursa olur. Yoksa maksat liginde şampiyon ol bir şekilde. Avrupa'da Konfederans ya da AVL çeyrek veya üstü gör istikrarıdır önemli olan.

Galatasaray'ın hakkında hayılrısı nasılsa öyle olsun, şansta her daim kulübün yanında olsun dileyelim.

Not: Bir kişininde taraftara az bri şey destek vermeyi hatırlamaları için iki kelam çağrı yapmasını beklerdim çünkü son 2 aydır ufak büyük sıkıntılı HER KONUDA onbinlerce belki daha falza "Rezil , anv , küfür" mesajı var. bunların artık hakikaten yokolması lazım. Şahsen forumumuzda bile bunun normalleştiğini demeyeceğim ama çok kolay oldu 4 -5 ayda bu şekilde bakmak - ki ben yeni sayılırım forumda. Burda hepimiz taraftarız ama yok yere kapanmış,geride kalmış şeyler üzerinde aşırı duruluyor ya da tartışılıyor yok yere. Eleştrilsin tabii ki - bende Burak Elmas'ı eleştridiğim noktaları çok ama eleştiri seviyesi önemli diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Elmas'ın söylediklerini yalanlayamadı öyle bir şey olmadı yada sponsorlukları koltuk verme karşılığı sözünü almadım diyemedi ki o zaman doğrudur.
Yalandır demedim ki zaten renktaş bugün bunları yapmasına rağmen bir seçim olursa aday çıkacağını sanmıyorum en hazırlarıda metin bey aday olacağı bariz bu yüzden olası seçimde başkan seçilir dedim.

Yalandır demedim ki zaten renktaş bugün bunları yapmasına rağmen bir seçim olursa aday çıkacağını sanmıyorum en hazırlarıda metin bey aday olacağı bariz bu yüzden olası seçimde başkan seçilir dedim.
Burak Elmas ile birlikte bu hazırlık falanın da Türkiye'de bir işe yaramadığını öğrendik bence. Liseliler çıkarır bir aday zamanında Yarsuvat'ı çıkardıkları gibi en kötü o tarz biri çıkarılır geçici dönem olarak. Önümüzdeki en az 2 dönem başkan liseli olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt