- 1 Ağustos 2014
- 62.993
- 73.267
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin Öztürk'ün sponsorlukları koltuk karşılığı yapması falan o gelseymiş onun yönetimi de uzun süreli ve başarılı olmazmış bu arada. Yine seçilen profesyonelleri arayıp yakında seçim olacak ben başkan olacağım ve seni görevde tutacağım demesi de her şeyden önce ayıp.Metin Öztürk başkanlık peşinde demiştim, dediğim belgelendi.
Zaten edecekti ibra. Çıkıp bu konuşması ile şovunu tamamladı, bu yaklaşımı da hafiften sen kimsin gibiydi kibirli biri herhalde bu adam konuşması falan da hiç benlik değil sevemedim bunu.metin öztürk o kadar eleştiri yaptın sonrada çıktın merak etmeyin ben sizi ibra edeceğim dedin o zaman yaptığın eleştirilerin ne manası kaldı yanlışı bilip görüp yinede ibra etmek ne demek kendi kendine çelişen bir adamsın.
Seni görünce yine banlayasım gelmeye başladı.
mevcut baskanımızla devam etme kararı aldık arkadaşlar katılırmısınız
devam edilecekse secime sokulup kazandırılmalı ki saldıranlar susturulabilsin.mevcut baskanımızla devam etme kararı aldık arkadaşlar katılırmısınız
evet sonraki görevi ftyi üyelikten ihracı olmalıdırdevam edilecekse secime sokulup kazandırılmalı ki saldıranlar susturulabilsin.
Eşrefin olacağını hiç sanmıyorum kaybetti geri çekildi gitti buralara bile gelmiyor. Metin bey en hazırı gibi olduğundan bir seçim olursa kazanır bugünkü olaylara rağmen.Burak Elmas Metin Öztürk'ün bu yaptıklarını açıklaması ve sponsorlukları bir nevi koltukla alacağını ortaya çıkarması ile bence Metin beye golü atmıştır. Seçim olsa bile Metin Öztürk'ün kazanacağını sanmıyorum. Lise bir aday gösterir ve o kazanır seçim olursa Bu isim keşke güçlü biri olsa ama sanmıyorum Eşref en olası gibi duruyor.
Elmas'ın söylediklerini yalanlayamadı öyle bir şey olmadı yada sponsorlukları koltuk verme karşılığı sözünü almadım diyemedi ki o zaman doğrudur.Belmas olası aday metin öztürkü ortaya atarak yemeye çalışmış metinde pek bir karşılık verememiş gibi geldi.
Yalandır demedim ki zaten renktaş bugün bunları yapmasına rağmen bir seçim olursa aday çıkacağını sanmıyorum en hazırlarıda metin bey aday olacağı bariz bu yüzden olası seçimde başkan seçilir dedim.Elmas'ın söylediklerini yalanlayamadı öyle bir şey olmadı yada sponsorlukları koltuk verme karşılığı sözünü almadım diyemedi ki o zaman doğrudur.
Burak Elmas ile birlikte bu hazırlık falanın da Türkiye'de bir işe yaramadığını öğrendik bence. Liseliler çıkarır bir aday zamanında Yarsuvat'ı çıkardıkları gibi en kötü o tarz biri çıkarılır geçici dönem olarak. Önümüzdeki en az 2 dönem başkan liseli olur diye düşünüyorum.Yalandır demedim ki zaten renktaş bugün bunları yapmasına rağmen bir seçim olursa aday çıkacağını sanmıyorum en hazırlarıda metin bey aday olacağı bariz bu yüzden olası seçimde başkan seçilir dedim.