- 3 Temmuz 2012
- 133.913
- 80.760
- 5.198
bune sacmalıyo ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erik bulgar bu kdr iyiyse fiorentina neden sezon ortasında oyuncuyu bıraktı
gedson bu kadar iyise neden 6 ay oynamadı sonra satıldı o zaman dayı diyecek bi uye yok ordaErik bulgar bu kdr iyiyse fiorentina neden sezon ortasında oyuncuyu bıraktı
Aday yok; ekibini güçlendir dedi.
Başka aday çıkarsa da çıkara getirdi ki ben çıkacağını sanmam Metin Öztürk dışında.
Eşref'in derdi M.Cengiz ile yaşadığı musibetlerdi. Ekibi de 2 kişi dışında kötüydü. Öztürk tarafını ise hiç tanımıyorum. Yine en iyisi Elmas'ın ekibiydi o dönem.BE başkanlık dışında bir şey yaparsa belki göze batmaz ama bu şartlarda ekip yenilese bile taraftar açısından o güven sarsıldı bir kere. Metin bey nasıl olur bilmiyorum. Eşref bey demek ki birleşmeye hazır bir adaymış sadece. Belki de onla güçlendir demeye getiriyorlar.
Eşref'in derdi M.Cengiz ile yaşadığı musibetlerdi. Ekibi de 2 kişi dışında kötüydü. Öztürk tarafını ise hiç tanımıyorum. Yine en iyisi Elmas'ın ekibiydi o dönem.
Şu an kısa vadede kendisine güvenen iş bitirici bir profil gerekiyor bu profilde Metin Öztürk dışında da birisi yok gibi.
metinin iş bitirici olduğuna dair dayanak noktamız nedirEşref'in derdi M.Cengiz ile yaşadığı musibetlerdi. Ekibi de 2 kişi dışında kötüydü. Öztürk tarafını ise hiç tanımıyorum. Yine en iyisi Elmas'ın ekibiydi o dönem.
Şu an kısa vadede kendisine güvenen iş bitirici bir profil gerekiyor bu profilde Metin Öztürk dışında da birisi yok gibi.
Bu sabancı da aynı bahattin demirbilek gibi şehir efsanesi yav herifi ne divanda gördüm ne bir yerde söylemini bizle ilgili öyle bir üye olmuş bırakmış herhalde.Erden Timur
Ali Sabanci
ihtimal nedir admirim
Bu sabancı da aynı bahattin demirbilek gibi şehir efsanesi yav herifi ne divanda gördüm ne bir yerde söylemini bizle ilgili öyle bir üye olmuş bırakmış herhalde.
Eşref'in derdi M.Cengiz ile yaşadığı musibetlerdi. Ekibi de 2 kişi dışında kötüydü. Öztürk tarafını ise hiç tanımıyorum. Yine en iyisi Elmas'ın ekibiydi o dönem.
Şezlongdan izliyormuş.Yiğit şardan da gelmis mi
Esrefide en fazla rakı masasina sohbete isterim ondanda olmaz valla,ortak aday çıkarılmalı aynen Aysal gibi ama elmas kesinlikle seçim kararı almalı sadece takım değil yönetim olarakta dibi gorduEşref mi gelsin üstat