2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burağı itin biyerine sokuyorlar mı?

Aspor'a bakıyorum da fb kongresini veriyorlar. Koç konuşuyor. Bunlar daha vizyonsuz. Neler anlatıyor ahshgh 🤣🤣

dayı iyi konustu aslında

Yeni seçim boş iş,kim gelecek ki?
Ali dürüst falan el atarsa yardimcılığa 1 iht.

Ha elmasa şu yönden katılıyorum ,ondan öncekiler madem çok iyiydi de bu borçlar nerden çıktı ?

Bize Eşref gibi lise zihniyetli adam lazım. Metin’de bunu göremiyorum. Çıkıp hemen basit ilkokullular gibi masada 0 kasada 0 falan. Terim ile devam edecek herkesin sonu şu an Burak gibi olacaktı Metin de dahil. Kendisi neyi farklı yapacaktı? Anahtarı Terim’e vermeyecek miydi bu da? e ayni şey.
Metin gelsin demedim Metin gelir dedim.

Eşref napacaktı mesela, PSV maçına gerekirse hocasız diyen adam napabilirdi ya da

Eşref M.Cengiz'e karşı piyondu ve görevi bitti.

Şardan dahi Eşref'ten daha iyi olurdu belki İbo başkan bile

Galatasaray´da Ali Koc, Ferit Sahenk, Nihat Özdemir gibi adamlar olsaydi, bu durumlarda olmazdik... Zenginlerimiz hem az, hem Galatasaray´liliklari kötü...

Bir Erden Timur´u ayiririm...

Birde Dincer Azaphan, üc kurus parasiyla birseyler yapmaya calisiyor garibim.

Metin gelsin demedim Metin gelir dedim.

Eşref napacaktı mesela, PSV maçına gerekirse hocasız diyen adam napabilirdi ya da

Eşref M.Cengiz'e karşı piyondu ve görevi bitti.

Şardan dahi Eşref'ten daha iyi olurdu belki İbo başkan bile
Yok ben Metinle ilgili söylemine yazmadım yanlış olmasın.
Valla neyi yapardı bilemem ama Terim ile olmayacağı belli iken şimdiki durumumuzun büyük çoğunluğunda Terim ve ekibinin dahli varken bu durumda olmayabilirdik diyebilirim en azından. Belki popülist söylemlerle gençleşme muhabbetine girmezdi. Bu konuda aceleci olmazdı belki bilmiyorum. Ancak Metin ve Burak aynı gibiydi.

Galatasaray´da Ali Koc, Ferit Sahenk, Nihat Özdemir gibi adamlar olsaydi, bu durumlarda olmazdik... Zenginlerimiz hem az, hem Galatasaray´liliklari kötü...

Bir Erden Timur´u ayiririm...

Birde Dincer Azaphan, üc kurus parasiyla birseyler yapmaya calisiyor garibim.

alo ben sabanci

gelmez mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt