- 31 Ağustos 2021
- 54.506
- 39.713
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Judas ahbabjonas tı di mi bu
ha doğru jonas denizcilerin muhabbetiydiJudas ahbab
Ben dicektim bu dominantlik ne diyekonu inşaat olunca gram sektirmeden takır takır konuşuyor
hakim olduğu konularda tıkır tıkır - negatif anlamda demiyorum, bence pozitif.Dursun Özbek konuşmasını ilerletmiş mi bana mı öyle geliyor.
İyi konuşuyor başkanım tıkır tıkır.Dursun Özbek konuşmasını ilerletmiş mi bana mı öyle geliyor.
konu inşaat olunca tedx e koy yine takır takır konuşur başkanımDursun Özbek konuşmasını ilerletmiş mi bana mı öyle geliyor.
biraz bahsetti - durumu içler acısı , altyapı oyuncuların kullandığı KONTEYNERLARIN hali falan filan.floryayı anlatsaydın ya dursfield
değişken faiz ürkütüyor ilerisi içinhakim olduğu konularda tıkır tıkır - negatif anlamda demiyorum, bence pozitif.
şu bankalar birliğini kapatıp çıkma olayına ben sıcak bakıyorum yalan yok
Ufak olarak üstünden geçeceğini söylemişti zaten seçim öncesi detaylı olarak anlatmış.biraz bahsetti - durumu içler acısı , altyapı oyuncuların kullandığı KONTEYNERLARIN hali falan filan.
Emlak konutun elindeki kısmınada ufak değindi çok detaylandırmadı henüz - heralde ileri süreçte daha derine inilecek gibi duruyor o
e abi haksız değil - şimdi tmm cb saçmasapan diyor "benden faiz beklemeyin " meşhur olan abzürt "faiz sebep enlflasyon sonuç" diye ama her an ters köşe yapılabilir. özellikle seçim sürecinde - yarın öbürgün faizin bir anda %20-25 lere belki daha fazlalara fırlamayacağının garantisi hiç yokkideğişken faiz ürkütüyor ilerisi için