2023 asgari ücreti

Ankara'da yüklenici olarak yaptığımız 200 milyonluk bir işin önemli bir biriminde yer alıyorum.
Asgari ücrete gelen zamı almayı geçtim yarısını dahi alamıyoruz, dediğiniz gibi çark kırılmak üzere.

Bu arada şirket yaptığı işin her ay yalnızca %10luk kısmının parasını alabiliyor oda genel gidere yetmiyor.

Sorun orada başlıyor zaten özel sektörde bunu karşılayacak bir bütçe yok.

En sonunda asıl firmalar baş kaldıracak ortada ekonomi falan kalmayacak. Zaten yok gerçi de...

Kafalarına göre oy için şu an üst perdeden iş yapıyorlar ama bu düzen böyle gitmez bir yerde büyük bir patlak verecek.

bursada halk ekmek sene başında 2 liraydı. asgari ücret 4250 lira, 2125 ekmek alıyordu. ekmeğin fiyatı 4.75 lira oldu. asgari ücretli 5500 lirayla 1158 ekmek alabiliyor.
Bakkal ya da özel fırınlar kaça satıyor ekmeği Bursada ? Halk ekmeği bilmiyorum ama İzmir'de fırınlarda ve bakkallarda ekmek 4 lira, Getir Büyük 2 küsür liraya satıyordu, dün Bim'de 3 lira gördüm ekmeği. 4,75 nedir arkadaş ?

Bakkal ya da özel fırınlar kaça satıyor ekmeği Bursada ? Halk ekmeği bilmiyorum ama İzmir'de fırınlarda ve bakkallarda ekmek 4 lira, Getir Büyük 2 küsür liraya satıyordu, dün Bim'de 3 lira gördüm ekmeği. 4,75 nedir arkadaş ?
bursadaki halk ekmek 400 gr. bakkalarda satılan ekmekler 210 gr. içi boş. ben halk ekmek alıyorum bakkal fiyatlarını bilmiyorum. tahminen onlarda 4 lira falandır.

bursadaki halk ekmek 400 gr. bakkalarda satılan ekmekler 210 gr. içi boş. ben halk ekmek alıyorum bakkal fiyatlarını bilmiyorum. tahminen onlarda 4 lira falandır.
1666188110780.png
Ben ekmek yapma makinası kullanıyorum evde o yüzden ekmek fiyatlarından yarım yamalak haberdarım. İzmirde bu şekildeymiş halk ekmek fiyatları.

asgari ücret 8500 lira olarak belirlendi.

puahahaha suçlu biz olduk hükümet yerine
Hükümette de biri var faizleri düşürsek enflasyon düşer diyor çocukca millet yatırım yapar diyor sonucunu gördük.
Ayrıca hükümet senin dediğini yaptı kiraya yüzde 25den fazla artırmayı yasakladı oldu mu? Olmadı neden çünkü 5 yaşında çocuk böyle düşünür

Hükümette de biri var faizleri düşürsek enflasyon düşer diyor çocukca millet yatırım yapar diyor sonucunu gördük.
Ayrıca hükümet senin dediğini yaptı kiraya yüzde 25den fazla artırmayı yasakladı oldu mu? Olmadı neden çünkü 5 yaşında çocuk böyle düşünür
göz göre göre asgari ücret artmasın o zaman 11k olunca markette tek ürün 100₺ olacak

'Turkiyede alim gucu hic olmadi zaten, ben maasima zam istiyorum yeaa" diyen tayfa hazir mi?

Geri
Üst Alt