Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
patronun çok mu zenginonu bana değil patrona soracaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
patronun çok mu zenginonu bana değil patrona soracaksın
Memur için 22 bin TL dediler ama bugüne kadar ne dediler de yaptılar%35 zam yaparlar 11.500 TL olur.
Asgari Ücret= 11.500
Memur Maaşı=22.000 (Min)
Memur Zammı= +%45 (27.850-Ar. Gör, 47.850-Prof vb.)
Özel Sektör= %25-Ara Zam
patronun çok mu zengin
onu bana değil patrona soracaksın
Hadi la ordan!işveren olarak 10.550 tl'de mutabıkız
yok ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum@Feramuz Kayalar patronun için geç saatlere kadar mesaiye kalıyor musun
@Feramuz Kayalar Fatheronu bana değil patrona soracaksın
az yiyip için gökhanHadi la ordan!
İşveren uyuma emekçiler burada!
7 yıldır öyle.yok ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum
sen de öyle herhalde![]()
Özel sektör asgari ücretin altında kalırsa büyük sıkıntı olur.%35 zam yaparlar 11.500 TL olur.
Asgari Ücret= 11.500
Memur Maaşı=22.000 (Min)
Memur Zammı= +%45 (27.850-Ar. Gör, 47.850-Prof vb.)
Özel Sektör= %25-Ara Zam
O zaman örgütlenip devrim yapacaksınız veyahut 700 dolar maeş almaya devam7 yıldır öyle.
Benim 10 yıl bitti bu şekilde7 yıldır öyle.
eş dost ile maaş mı alalım? senin gibi sosyalistin ben tieaO zaman örgütlenip devrim yapacaksınız veyahut 700 dolar maeş almaya devam
Ya da eş dost sahibi olup yüksek maaş alacaksın
3,5 yıl da 8-4 var c.tesi dahilBenim 10 yıl bitti bu şekilde![]()
Sosyalistim mi dedim? Jahahajabeş dost ile maaş mı alalım? senin gibi sosyalistin ben tiea
heh özüne dön. at at yorumlar yapma yok devrim cart curt diyeSosyalistim mi dedim? Jahahajab
Yemişim işçileri emekçileri bana ne
Ona gelemem işte. İş dediğin maksimum 5 gün olacak. Haftasonu tatil.3,5 yıl da 8-4 var c.tesi dahil
2-3 ayda bir c.tesi gelmek zorunda kalıyorum sayım işi için bitmiyor o haftaOna gelemem işte. İş dediğin maksimum 5 gün olacak. Haftasonu tatil.
Özel sektör asgari ücretin altında kalırsa büyük sıkıntı olur.
Zaten ara ücretleri asgariye endeksliyecekler. Bir fark kalmayacak. Beyaz Yakaları da aynı oranda yapmalılar. Haksa hak bu, adaletse adalet bu!