- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
Yallah Norveç’eOna gelemem işte. İş dediğin maksimum 5 gün olacak. Haftasonu tatil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yallah Norveç’eOna gelemem işte. İş dediğin maksimum 5 gün olacak. Haftasonu tatil.
Marseille'de rahatım şükür.Yallah Norveç’e
Ekonomi düzelir elbetKardeş, her şey madem bu kadar bok gibiydi, enflasyon bu kadar büyük zam isteyeceğin seviyede de neden destek verdiniz la adama?
Siniflar arasi makas acildi bir de buyuk ihtimalle cogu naptiginin farkinda degil. Amerika da boyleydi. Girtlaklarina kadar borc yapanlar bir resesyonda battilar.Türkiye'ye ne zaman gitsem iyi işlerde çalışan akrabaların 2 yılda bir iç çamaşırı gibi araba değiştirdiğini, televizyonları falan büyüttüğünü görüyorum. Evde neredeyse yemek pişmez oldu bazı kişilerde. Köfteleri bile hazır alıyorlar. Avrupa'da görmediğim rahatlığı ve ilginç şeyleri iç anadolu'da görüyorum. Bu işte bir bit yeniği yok mu? Bu adamların içinde karışık muhalifi de var iktidar yanlısı da var.
Almanya'da profesörlerin almadığı arabaları Türkiye'de görüyorum.
Özel okullara, suv'lara, lacoste marka ürünlere her şekilde paraları yetiyor nasıl oluyorsa. Özel okula gönderen 1-2 kişi değil, daha fazla hatta.