⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Maç öncesi Erden Timur ve Okan Buruk açıklama yapmalı

Son maç baz alınarak hatalara odaklanılmalı ortam gerilecekse de gerilmeli susup bir köşede oturmayalım

Kulüp açıklaması yetersiz kalır basın açıklaması yapılmalı

Ya zaten şu net belli suyun karşı tarafı aşırı derecede yalakalık yapıyor yukarıya muhtemelende ortamı fazla germeyin diye talimat verdiler yukarıdan yoksa erden başgan hayatta susmaz ama yolun sonunda biz şampiyon olucağımızı düşünüyorum

Arkadaşlar kendinize gelin ortada bir kupa var ve siz rotasyon yapmaktan bahsediyorsunuz.

1703666918766.webp

Yönetim ve hocanın ne başarısızlığı var ve istifa diye kendini yırtıyorsun?
Benim anlamadığım konu takım geçen sene şampiyon oldu bu sene hemen hocayı ve yönetimi yeme derdinde herkes anlamıyorum anlayamıyorum bizim millete prandelliler tudorlar müstahak rakip takımlar salyalarını akıtıyor Okan buruk bizim hocamız olsa diye geldiğimiz nokta tamamen yönetim ve td başarısıdır 2 sezon önce 13.sıradaki takımı devralıp şampiyon yaptılar kadro değerimiz 90 milyonlardan 250 milyonlara geldi biraz sabır yıllarca Arsenal de wenger efsane manuda ferguson vardı biraz hocayı salıcaksın ellemeyin abi bi 4-5 sene Okan hoca kalsın bir görelim 1 sene başarı gelşyor ertesi sene biraz kötü hocayı gönderiyoruz ondan sonra azımızın suları aka aka copenhag gibi molde gibi takımlqra bakıyoruz bunlar nasıl bu kadar sistematik diye her sene hoca değiştirirsen çorba olur ne istikrar kalır nede sistem

Benim anlamadığım konu takım geçen sene şampiyon oldu bu sene hemen hocayı ve yönetimi yeme derdinde herkes anlamıyorum anlayamıyorum bizim millete prandelliler tudorlar müstahak rakip takımlar salyalarını akıtıyor Okan buruk bizim hocamız olsa diye geldiğimiz nokta tamamen yönetim ve td başarısıdır 2 sezon önce 13.sıradaki takımı devralıp şampiyon yaptılar kadro değerimiz 90 milyonlardan 250 milyonlara geldi biraz sabır yıllarca Arsenal de wenger efsane manuda ferguson vardı biraz hocayı salıcaksın ellemeyin abi bi 4-5 sene Okan hoca kalsın bir görelim 1 sene başarı gelşyor ertesi sene biraz kötü hocayı gönderiyoruz ondan sonra azımızın suları aka aka copenhag gibi molde gibi takımlqra bakıyoruz bunlar nasıl bu kadar sistematik diye her sene hoca değiştirirsen çorba olur ne istikrar kalır nede sistem
ya bak kötü gitmiş olalım ne bileyim yönetim ve hoca suçlu olsun anlarım yine istifa cart curt denmesini.
ama bu düpedüz şımarıklık

okurken entübe oldum renktaş

Mertensin gol atıp dzeko davarına pompa şovu yapması var bi hayalim

Sanchez duzeldiyse 11 baslar. Bunun dışında Kero yerine Kaan olur

Ne zaha ne mertens ne ziyech ne tete ne icaedi ne bakambu. Bunlardan bir sey beklemiyorum

Yönetim ve hocanın ne başarısızlığı var ve istifa diye kendini yırtıyorsun?
Yönetim çok iyi aynen :D Millet kendine göre hakemleri atıyor , aleyhine çok nadir hata olurken her karar lehine oluyor hatta derbi maçında bile maçın skoruna etki edecek kritik hata oluyor ama ona rağmen yine kendilerine yarayan hakem atanıyor fakat bizim yönetim uyku modunda.2 sezondur aleyhimize yapılan hatalar rekor kırarken hiçbir düzelme olmadı , rakip lehine de aşırı derecede hata yapılıyor ve bununla ilgili hiçbir değişim yada yaptırım olmuyor üstelik rakip kendi lehine 50 tane karar verilmiş maçlarda bile çıkıp yüzsüz gibi konuşuyor , ortalığı aleve veriyor ve lehine karar verilmeye devam ediliyor.Ya dalga geçiyorsun yada tuttuğun takip ettiğin ligi bilmiyorsun herhalde.Hocanın konusunu da hoca konusunda konuşuruz , bu yorumda hocadan bahsettim mi ?

Geri
Üst Alt