Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Hakan kim at toynaBiz Gsi seviyoruz Hakan bey. Bu eleştiriler hep GS icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan kim at toynaBiz Gsi seviyoruz Hakan bey. Bu eleştiriler hep GS icin
Bakambu ve halili önlü arkalı atmak lazım halili de beğeniyorum keremden daha çok yakışıyor top ayağınaGecen sezon hizli oyuncular ile duman ettik pislikleri. Icardi'nin yuruyecek hali yok. Dinlenmesi lazim. Koy Bakambu'yu, gor etkiyi.
Benim anlamadığım konu takım geçen sene şampiyon oldu bu sene hemen hocayı ve yönetimi yeme derdinde herkes anlamıyorum anlayamıyorum bizim millete prandelliler tudorlar müstahak rakip takımlar salyalarını akıtıyor Okan buruk bizim hocamız olsa diye geldiğimiz nokta tamamen yönetim ve td başarısıdır 2 sezon önce 13.sıradaki takımı devralıp şampiyon yaptılar kadro değerimiz 90 milyonlardan 250 milyonlara geldi biraz sabır yıllarca Arsenal de wenger efsane manuda ferguson vardı biraz hocayı salıcaksın ellemeyin abi bi 4-5 sene Okan hoca kalsın bir görelim 1 sene başarı gelşyor ertesi sene biraz kötü hocayı gönderiyoruz ondan sonra azımızın suları aka aka copenhag gibi molde gibi takımlqra bakıyoruz bunlar nasıl bu kadar sistematik diye her sene hoca değiştirirsen çorba olur ne istikrar kalır nede sistemYönetim ve hocanın ne başarısızlığı var ve istifa diye kendini yırtıyorsun?
ya bak kötü gitmiş olalım ne bileyim yönetim ve hoca suçlu olsun anlarım yine istifa cart curt denmesini.Benim anlamadığım konu takım geçen sene şampiyon oldu bu sene hemen hocayı ve yönetimi yeme derdinde herkes anlamıyorum anlayamıyorum bizim millete prandelliler tudorlar müstahak rakip takımlar salyalarını akıtıyor Okan buruk bizim hocamız olsa diye geldiğimiz nokta tamamen yönetim ve td başarısıdır 2 sezon önce 13.sıradaki takımı devralıp şampiyon yaptılar kadro değerimiz 90 milyonlardan 250 milyonlara geldi biraz sabır yıllarca Arsenal de wenger efsane manuda ferguson vardı biraz hocayı salıcaksın ellemeyin abi bi 4-5 sene Okan hoca kalsın bir görelim 1 sene başarı gelşyor ertesi sene biraz kötü hocayı gönderiyoruz ondan sonra azımızın suları aka aka copenhag gibi molde gibi takımlqra bakıyoruz bunlar nasıl bu kadar sistematik diye her sene hoca değiştirirsen çorba olur ne istikrar kalır nede sistem
okurken entübe oldum renktaşBenim anlamadığım konu takım geçen sene şampiyon oldu bu sene hemen hocayı ve yönetimi yeme derdinde herkes anlamıyorum anlayamıyorum bizim millete prandelliler tudorlar müstahak rakip takımlar salyalarını akıtıyor Okan buruk bizim hocamız olsa diye geldiğimiz nokta tamamen yönetim ve td başarısıdır 2 sezon önce 13.sıradaki takımı devralıp şampiyon yaptılar kadro değerimiz 90 milyonlardan 250 milyonlara geldi biraz sabır yıllarca Arsenal de wenger efsane manuda ferguson vardı biraz hocayı salıcaksın ellemeyin abi bi 4-5 sene Okan hoca kalsın bir görelim 1 sene başarı gelşyor ertesi sene biraz kötü hocayı gönderiyoruz ondan sonra azımızın suları aka aka copenhag gibi molde gibi takımlqra bakıyoruz bunlar nasıl bu kadar sistematik diye her sene hoca değiştirirsen çorba olur ne istikrar kalır nede sistem
Takım gayet iyi ve formda Şuan belli başlı oyuncular da sorun varya bak kötü gitmiş olalım ne bileyim yönetim ve hoca suçlu olsun anlarım yine istifa cart curt denmesini.
ama bu düpedüz şımarıklık
beğenen vardır yoktur ama şu anki yönetim+teknik ekip uyumunu kolay kolay bulamayız.Takım gayet iyi ve formda Şuan belli başlı oyuncular da sorun var
Tolga abiMaç öncesi Erden Timur ve Okan Buruk açıklama yapmalı
Son maç baz alınarak hatalara odaklanılmalı ortam gerilecekse de gerilmeli susup bir köşede oturmayalım
Kulüp açıklaması yetersiz kalır basın açıklaması yapılmalı
Yönetim çok iyi aynenYönetim ve hocanın ne başarısızlığı var ve istifa diye kendini yırtıyorsun?