Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim yönetim değissin valla ya bu kadar da rezillik olmaz artık nefesim daralıyor kaldıramıyorum.Şu adamın bize yaptıkları ortadayken neden hedef alıp açıklama yapmıyorsunuz be adamlar yav ? Maç bitince mi konuşacaksanız ? Biz kupayı kaybettikten sonra konuşsanız ne yazar
VAR hakemini ifsa edebilirler mesela mac baslamadanyönetimin yapabileceği birşey yok
fenerin daha doğrusu ali koçun durumu adliyelik
Yahudi koçlardan beklenirali koçun ülkeyi karıştırmak istediğine yemin edebilirim ama ispat edemem
yav bi açıklama yapsınlar bari.Fenerin aleyhine biri olsa mesela fener ortalığı aleve vermişti şuan , VAR'a başkası atanmıştı.yönetimin yapabileceği birşey yok
fenerin daha doğrusu ali koçun durumu adliyelik
Ya bu şerefsiz pis şikeciler ya da şerefsiz onursuz haysiyetsiz gurursuz hakemler yüzünden 2 gün ceza yemişim tam anlamadım orasını.
Ama olur da bu maçta bu kupayı bu şeref yoksunu bilmem ne çocuklarına bırakırlarsa ülkeye geri dönmesinler Konya maçına kadar.
Atanmış bir hakem hiç değişmedi. Ne anlatıyorsun allasen? Takımın hocasına sallarsın, yönetime sallarsın, topçusuna sallarsın. Bu kadar mı nefret ediyorsun bu takımdan?yav bi açıklama yapsınlar bari.Fenerin aleyhine biri olsa mesela fener ortalığı aleve vermişti şuan , VAR'a başkası atanmıştı.
Hepsini karıya mi götürelim Murhan. Güzel bir ödülSezonun şu anlık durumuna bakıldığında Arsenal'den daha fazla resmi maça çıktığımız anlaşılıyor. İnanılmaz bir yıpranma ve yorgunluk olması çok normal. Bazı oyunculardan katkı alamadığımız için ekstra yük binen çok oyuncumuz var. Buraya kadar getirdikten sonra kendimizi ödüllendirmekten başka çaremiz yok.
Seri şekilde transfer yapmamız lazım böyle sağlam 28 yaş altı 4-5 mevkiye futbolcu lazım bize çünkü kadromuz geçen seneye göre dar kaldı en büyük sorunda bu