⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

ali koçun ülkeyi karıştırmak istediğine yemin edebilirim ama ispat edemem

bizim yönetim değissin valla ya bu kadar da rezillik olmaz artık nefesim daralıyor kaldıramıyorum.Şu adamın bize yaptıkları ortadayken neden hedef alıp açıklama yapmıyorsunuz be adamlar yav ? Maç bitince mi konuşacaksanız ? Biz kupayı kaybettikten sonra konuşsanız ne yazar

bizim yönetim değissin valla ya bu kadar da rezillik olmaz artık nefesim daralıyor kaldıramıyorum.Şu adamın bize yaptıkları ortadayken neden hedef alıp açıklama yapmıyorsunuz be adamlar yav ? Maç bitince mi konuşacaksanız ? Biz kupayı kaybettikten sonra konuşsanız ne yazar

yönetimin yapabileceği birşey yok

fenerin daha doğrusu ali koçun durumu adliyelik

Ismail Kartal'in FB basinda ciktigi resmi maclarda Sneijder'in 2 uzaktan füzesi disinda henüz golümüz yok.

Fenerbahce 1-0 Galatasaray (Kuyt)
Fenerbahce 2-0 Galatasaray (Zajc, Serdar)
Fenerbahce 0-0 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Fenerbahce (Sneijder 2x)

Süper Kupa'da 2014 yilinda karsilastigimizda penaltilarla 3-2 kaybetmisiz, normal süre ve uzatmada gol atamamisiz.

iş çığırından çıkıyor onlar nasıl tweetler öyle

aylardır kimse niye ses çıkarmıyor acaba. bildigin hakemi ölümle tehdit ediyor herif

ister istemez psikolojik olarak etkilenir hakem

Sezonun şu anlık durumuna bakıldığında Arsenal'den daha fazla resmi maça çıktığımız anlaşılıyor. İnanılmaz bir yıpranma ve yorgunluk olması çok normal. Bazı oyunculardan katkı alamadığımız için ekstra yük binen çok oyuncumuz var. Buraya kadar getirdikten sonra kendimizi ödüllendirmekten başka çaremiz yok.

Ya bu şerefsiz pis şikeciler ya da şerefsiz onursuz haysiyetsiz gurursuz hakemler yüzünden 2 gün ceza yemişim tam anlamadım orasını.

Ama olur da bu maçta bu kupayı bu şeref yoksunu bilmem ne çocuklarına bırakırlarsa ülkeye geri dönmesinler Konya maçına kadar.

Ya bu şerefsiz pis şikeciler ya da şerefsiz onursuz haysiyetsiz gurursuz hakemler yüzünden 2 gün ceza yemişim tam anlamadım orasını.

Ama olur da bu maçta bu kupayı bu şeref yoksunu bilmem ne çocuklarına bırakırlarsa ülkeye geri dönmesinler Konya maçına kadar.

Kuvvetle muhtemel planlar bizim yenilmemiz uzerine yapilmis.

yav bi açıklama yapsınlar bari.Fenerin aleyhine biri olsa mesela fener ortalığı aleve vermişti şuan , VAR'a başkası atanmıştı.
Atanmış bir hakem hiç değişmedi. Ne anlatıyorsun allasen? Takımın hocasına sallarsın, yönetime sallarsın, topçusuna sallarsın. Bu kadar mı nefret ediyorsun bu takımdan?

herkes deli gibi fbyi favori gösteriyor. neye dayanarak bunu yapıyorlar bilemem ama işimize gelir :D

Tarafsız ortamda oynayacağımız her 10 maçın 8inde koyarız bunlara şu sıralar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seri şekilde transfer yapmamız lazım böyle sağlam 28 yaş altı 4-5 mevkiye futbolcu lazım bize çünkü kadromuz geçen seneye göre dar kaldı en büyük sorunda bu

Sezonun şu anlık durumuna bakıldığında Arsenal'den daha fazla resmi maça çıktığımız anlaşılıyor. İnanılmaz bir yıpranma ve yorgunluk olması çok normal. Bazı oyunculardan katkı alamadığımız için ekstra yük binen çok oyuncumuz var. Buraya kadar getirdikten sonra kendimizi ödüllendirmekten başka çaremiz yok.
Hepsini karıya mi götürelim Murhan. Güzel bir ödül

Geri
Üst Alt