Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.174
- 13.978
- 1.498
3/4 tane atarsak nefretim soğur anca inşallah bu sene f5 e patlarızGazozuna maç gibi geliyor hiç heyecan yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3/4 tane atarsak nefretim soğur anca inşallah bu sene f5 e patlarızGazozuna maç gibi geliyor hiç heyecan yok.
Bidenesin Ahmedimmm3/4 tane atarsak nefretim soğur anca inşallah bu sene f5 e patlarız
İcardi yedeklerde olsun şimdilik yeterliilk 11´leri yapalim
O zor bence açıkçası hem hoca hem takım formsuz yada ucl sonrası aşırı yorulduk bilmiyorum lakin maçları koparamiyoruz3/4 tane atarsak nefretim soğur anca inşallah bu sene f5 e patlarız
Yukarıdan istenmiş gibi geldi bana.Umarım var ve hakem katliyamina ugrayarak kupayı kaybederiz.
O zaman ortaya çıkıp ağlayacak olan kim varsa adı hangi yönetici olursa olsun sosyal medya lincine maruz kalmasi gerekmekte. Is isten geçtijtennsonra konuşan yönetim Galatasarayın hakkını savunuyoruz diye masal anlatmasın.
Neymiş ülke futbolu da gayeleriymiş. Sizden ülke futboluna öncü olmanız istendi mi?
Önce asil görevinizi yerine getirin
ilk 11´leri yapalim
ziyechi tam olarak nereye koydun kleurtas , 8 numara mi 10 numara miZaha-Bakambu-Teté
Kaan-Torreira-Ziyech
BAY-Abdül-Nels-Boey
———Muslera———
ziyechi tam olarak nereye koydun kleurtas , 8 numara mi 10 numara mi
yıllardır yediği pozisyonlardan ansiklopedi olurEmre Malok fener Sivas maçında da vardaymis
Njie pozisyonunu afiyetle yemislerdi
@Eray EmeklierYönetimin ses çıkartmamasının sebebi ankara. Buna eminim.
Ankara muhabiri miyim ben sayin Murat

Sondaki MD ne anlama geliyor acaba? Mal değneği olabilir mi üstad?o kadar aşağılık ve gerizekalılar ki rastgele birinin attığı twit üzerinden ortalığı karıştırmaya çalışıyolar
Ekli dosyayı görüntüle 229105