⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Atanmış bir hakem hiç değişmedi. Ne anlatıyorsun allasen? Takımın hocasına sallarsın, yönetime sallarsın, topçusuna sallarsın. Bu kadar mı nefret ediyorsun bu takımdan?
Başarısız olan herkese sallarım, o yüzden Galatasaraylıyım zaten.Yapilan her salaklığı destekleyip eyvallah çekecek olsam zaten gider fb tutardım.Var hakemi gs paylaşımı yapmış olsa fb değiştirirdi bu hakemi çok rahat şekilde.Degistigini de hatırlıyorum bu arada sağlık sorunu bilmem ne ayağına değiştiriyorlar.

yönetimin ses çıkarmamasının nedeni külliyeden gelen emir olabilir mi? halil umut meler olayından sonra külliyeden yapacağınız açıklamalarla ortalığı fazla germeyin emri gelmiş olabilir. yoksa yönetimin bu malok skandalına ses çıkarmaması hayra alemet değil.

atletik ne kadar oyuncu varsa ilk onbire koyup 70'ten sonra maçı çözecek diri isimleri oyuna almamız gerektiği görüşündeyim.

yönetimin ses çıkarmamasının nedeni külliyeden gelen emir olabilir mi? halil umut meler olayından sonra külliyeden yapacağınız açıklamalarla ortalığı fazla germeyin emri gelmiş olabilir. yoksa yönetimin bu malok skandalına ses çıkarmaması hayra alemet değil.
Ee zaten öyle emir gitti külliyeden bu yalan değil.

7bRFvxirkBCY.gif

atletik ne kadar oyuncu varsa ilk onbire koyup 70'ten sonra maçı çözecek diri isimleri oyuna almamız gerektiği görüşündeyim.

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Barış
Torreira Kaan
Tete Kerem Zaha
Bakambu

İkinci yarı 55-60

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Barış
Torreira Kaan
Ziyech Mertens Zaha
İcardi

Gecen sezon hizli oyuncular ile duman ettik pislikleri. Icardi'nin yuruyecek hali yok. Dinlenmesi lazim. Koy Bakambu'yu, gor etkiyi.

Başarısız olan herkese sallarım, o yüzden Galatasaraylıyım zaten.Yapilan her salaklığı destekleyip eyvallah çekecek olsam zaten gider fb tutardım.Var hakemi gs paylaşımı yapmış olsa fb değiştirirdi bu hakemi çok rahat şekilde.Degistigini de hatırlıyorum bu arada sağlık sorunu bilmem ne ayağına değiştiriyorlar.
Yönetim ve hocanın ne başarısızlığı var ve istifa diye kendini yırtıyorsun?

Geri
Üst Alt