Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.817
- 29.209
- 2.993
şu saat olmuş kulüp VAR hakemi için hala bir açıklama yapmadı. yazıklar olsun! kulübün haklarını savunmayacaksanız defolun gidin o koltuklardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonu: Centilmenlik, ortamı germeyelim. Aman ali rızabey ağzımızın tadı kaçmasınVar hakemi fener tribünlerinde maç izleyen bir fanatik bizim yönetim yine maç bittikten sonramı konuşacak yine penaltımız verilmezse ne olacak
www.instagram.com
Bir sonraki level de gs taraftarının sabrı tamamen taşacakBir sonraki level şöyle olacak
![]()
view sports, Instagram: "لا تنسى الفولو✅"
153K likes, 3,064 comments - view.sports.official.page, December 22, 2023: "لا تنسى الفولو✅". www.instagram.com
ATV.Hangi kanal
Benim anlamadığım erden Timur bu kadar sus pus durucak bir adam değil neden susuyorUmarım var ve hakem katliyamina ugrayarak kupayı kaybederiz.
O zaman ortaya çıkıp ağlayacak olan kim varsa adı hangi yönetici olursa olsun sosyal medya lincine maruz kalmasi gerekmekte. Is isten geçtijtennsonra konuşan yönetim Galatasarayın hakkını savunuyoruz diye masal anlatmasın.
Neymiş ülke futbolu da gayeleriymiş. Sizden ülke futboluna öncü olmanız istendi mi?
Önce asil görevinizi yerine getirin