⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

şu saat olmuş kulüp VAR hakemi için hala bir açıklama yapmadı. yazıklar olsun! kulübün haklarını savunmayacaksanız defolun gidin o koltuklardan.

İzlenmez bu maç sonucu belli. Bu iş yönetime yazar lamı cimi yok alenen hakkımıza tecavüz ediyor herifler bizimkilerde ses seda yok.

4-2 alırız. Golleri ise 2 tane İcardi, 1 tane Hakim Ziyech (yaklaşık 30 metreden ölü yaprak vuruşu şeklinde) geri kalan golü ise Kerem karambolde önüne düşen topu boş kaleye gole çevirir.

Bein ihale yaklaştığı için türk futbolunun marka değerini ve dolayısıyla ihale bedelini düşürmeye çalışıyor.
Buna paralel olarak itibar zedelemesi yapıp bize gelecek futbolcuların sadece para için ülkeye gelmesi ve gothamcity’nin para gücü kullanarak almasını sağlamak. Ek olarak bu ligin değeri düşürülerek olası satışlara da etki etmesini sağlayacak.
Kendilerinin bulunduğu legal olmayan transfer ağı için problem yok zaten

Var hakemi fener tribünlerinde maç izleyen bir fanatik bizim yönetim yine maç bittikten sonramı konuşacak yine penaltımız verilmezse ne olacak

ultrAslan Galatasaray’ın ta kendisidir
Nefesidir
Sesidir

Hey oley ultrAslan ultrAslan!

Son düzenleme:
Umarım var ve hakem katliyamina ugrayarak kupayı kaybederiz.
O zaman ortaya çıkıp ağlayacak olan kim varsa adı hangi yönetici olursa olsun sosyal medya lincine maruz kalmasi gerekmekte. Is isten geçtijtennsonra konuşan yönetim Galatasarayın hakkını savunuyoruz diye masal anlatmasın.
Neymiş ülke futbolu da gayeleriymiş. Sizden ülke futboluna öncü olmanız istendi mi?
Önce asil görevinizi yerine getirin

Umarım var ve hakem katliyamina ugrayarak kupayı kaybederiz.
O zaman ortaya çıkıp ağlayacak olan kim varsa adı hangi yönetici olursa olsun sosyal medya lincine maruz kalmasi gerekmekte. Is isten geçtijtennsonra konuşan yönetim Galatasarayın hakkını savunuyoruz diye masal anlatmasın.
Neymiş ülke futbolu da gayeleriymiş. Sizden ülke futboluna öncü olmanız istendi mi?
Önce asil görevinizi yerine getirin
Benim anlamadığım erden Timur bu kadar sus pus durucak bir adam değil neden susuyor

Dursun Özbek zaten çok konuşan biri değil ama erden Timur’dan çok umutluydum oda sus pus oldu

Geri
Üst Alt