⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Demirbay
Ziyech Kerem Zaha
Baris

Tek bir sorum var. Maçı yabancı hakemler mi yönetecek? Yabancı hakemler yönetirse 11 kişi bitiremezler maçı.

Tek bir sorum var. Maçı yabancı hakemler mi yönetecek? Yabancı hakemler yönetirse 11 kişi bitiremezler maçı.
Yani sanmıyorum. Bence Türk hakemi görevlendirilir. Sonuçta TFF düzenliyor. Sürpriz olur açıkçası yabancı hakem.

2.5 gol üstü olur
Bugünkü maç gibi oldurmaz Araplar maçı ;)

Bu maç da böyle olmaz inşallah

Bu kez açık kanalda gb harcamayacaz
NEPy1nvpxnKjS.webp

Aralik ayinda oynadigimiz 5 macta zorlandik.

Fenerbahce 0-0 Galatasaray
Kopenhag 1-0 Galatasaray
Pendikspor 0-2 Galatasaray
Galatasaray 3-1 Adana Demirspor
Galatasaray 1-0 Karagümrük

4 macta kapanan ve ölümüne defans yapan takimlar gördük. Adana Demir futbol oynamaya cikmisti.

1 puana oynayan/ savunma yapan takimlara zorlaniyoruz.

Kupa finallerindeki üstün istatistiğimiz sürmeli

Maç yabancı ülkede oyananıyorsa Hakem ekibi var dahil yabancı olsun. Birde böyle deniyelim koç onuda ayarlayacak mı

Bu mac icin hollanda liginde duduk calan Serdar Gozubuyuke teklif yapilmis. O da kendi ekibim ile yonetirim demis TFF kabul etmemis. Bu macta da pislik donecek.

Türkiye Kupasi'nda 5 kez finalde kaybetmisiz, hepsi cift mac oynanan döneme ait
(Göztepe, Altay, Besiktas, Trabzon, Besiktas). Fener yok iclerinde.

Süper Kupa'da 16 sampiyonlugu 9 ikincilik takip ediyor
(Eskisehir, Fenerbahce, Trabzon, Fenerbahce, Besiktas, Besiktas, Besiktas, Fenerbahce, Akhisar)

Fener'e yenildigimiz yillar 1973, 1985 ve 2014. 3 maglubiyetin 2'si penaltidan. 1973'te 1-0 öne gecip 2-1 kaybetmisiz (golün biri penaltidan).

Penaltilara kalmamali ve oyun icinde kesinlikle penalti yaptirmamaliyiz.

fener sahasında olduğu için korkuyordum ve ligin en kritik dönemeçlerinden olduğu için daha da gergindim fakat bu maçı alırız gözüyle bakıyorum , yani kaybetme ihtimalini düşünmüyorum bile.Bugün beraberlik aldık yine keyfim iyi olacaktı penaltı olayı olmasa fakat bu maçı verirsek reaksiyonum çok fazla olur çünkü kesin alırız gözüyle izleyeceğim , stresim çok daha az olacak.Şunlara kupa bırakmamalıyız.

Lokasyon tadımı kaçırıyor.

-----------------------Jankat------------------------
Ali Turap---Ali Yeşilyurt----Kaan Ayhan---Kazımcan
--------------Eyüp Aydın--Efe Akman----------------
Tete------------------Hamza---------------Bakambu
-----------------------Halil---------------------------

Bakalım şerefsizlik de nasıl bir seviye izleyeceğiz. Hersene en şaibeli lig bu sene diyoruz adamlar hersene seviye atlıyor şerefsizliktir.

Şu maça arap hakem atasınlar.En azından gördüğünü verse ve VAR'da gördüğünü görmemezlikten gelmeyen hakemler olsa yani açıkcası basit bir yönetim olsa 3 tane sallarız.Fener 10 kişi kalır ve penaltı alırız.

Geri
Üst Alt