⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Zaha sürekli sol kanatta sırtı dönük oynuyor madem, bu adamı forvet deneyip djiku ile eşleştirsek oradan birşeyler olur gibi.

hoca biraz takıntılı fakat mutlaka farklı kadroyla cıkması lazım ön taraf çok hareketsiz kaldı kadıköyde

IMG_7867.webp

Dayı derbiye hazirlaniyor

sol bekte doğru düzgün bi topçumuz olsa geçen sene son maçta yaptığımız gibi icardi'yi barışla ikileyip bunları dağıtırdık

Sol beke Kaan Ayhan'ı sağ açığa da Barış'ı koyması lazım. Kaan Barış'tan daha iyi savunur İrfancan'ı. Sağ kanatta da Boey ve Barış ile ebelerine atlarız. İki kanatta da daha güçlü oluruz böylece. Okan hoca için benim açımdan ciddi bir sınav olacak. Radikal değişiklikler bekliyorum

Geçtiğimiz maçta Okan hoca bilerek temkinli oynattı takımı bence sonuç olarak bu dürzüler geçen seneye göre bir tık daha formdalar riske etmek istemedi demekki kendi kafasında maçı mühtemelen beraberlik kafasıyla çıktı hani atarsakta arada atar maçı alırız gibisinden önemlş olan rams parktaki maç sezonun şampiyonluk maçına kendi evimizde çıkacağız baskı altına alıp fişi çekeriz diye düşünmüş olabilir düşününce mantıksızda değil futbolda her zaman herşey istediğimiz gibi sonuçlanmıyor ama yolun sonunda o kupayı kaldıracağımıza da eminim

İleri bölge böylede olabilir

Zaha
Bakambu Barış Tete

Hızlı güçlü ve hareketli olur

Kimse kusura bakmasın da futbolcu yerden kalkmayacak abi. Zorla penaltı varsa penaltıyı a-la-cak-sın.
İtirazsa itiraz sertlikse sertlik bu ligin ne bok olduğunu dünyaya göstereceksin.
Yok arkadan konuşmayın denmiş hafif konuşan da babamın oğlu olsa o saatten sonra da defolsun gitsin.
Sokarım fair playe de, dostluğa da, sukunete de.
Ülkenim hükümetini tehdit eden herifin ağzını tıkayamayanlar gelip bize laga luga yapmasın.
Yönetim zannediyor ki susunca taraftar susacak, sizin kelleniz gidecek sizin.Taraftar desteği çektiğinde görürsünüz ne olacağını.
Sıkıldıysa kz seçime girmek istemiyorsanız da girmeyin kardeşim defolup gidebilirsiniz sorun yok.

Bu djiku sadece icardi'ye değil kerem'e de yumruk sallamış. Adam önce topa mudahale ediyor sonra kollariyla caktirmadan dirsek atıyor.

Açıkçası abdulkadir bitigen, emre maloku gördükten sonra bizi orada bir güzel döverler. Bizim yönetimde cicekler vermeye devam etsin.

Bizim oyuncular hafta sonuna kadar Rocky balboa gibi hazırlanmalı bu kin başka türlü geçmez çok fena kuruldum o dijiku denen iti önümde görsem kafasına yumruğu çakarım

Kimse kusura bakmasın da futbolcu yerden kalkmayacak abi. Zorla penaltı varsa penaltıyı a-la-cak-sın.
İtirazsa itiraz sertlikse sertlik bu ligin ne bok olduğunu dünyaya göstereceksin.
Yok arkadan konuşmayın denmiş hafif konuşan da babamın oğlu olsa o saatten sonra da defolsun gitsin.
Sokarım fair playe de, dostluğa da, sukunete de.
Ülkenim hükümetini tehdit eden herifin ağzını tıkayamayanlar gelip bize laga luga yapmasın.
Yönetim zannediyor ki susunca taraftar susacak, sizin kelleniz gidecek sizin.Taraftar desteği çektiğinde görürsünüz ne olacağını.
Sıkıldıysa kz seçime girmek istemiyorsanız da girmeyin kardeşim defolup gidebilirsiniz sorun yok.
Fairplay yok dostluk yok fenev kim köpek dostluk falan dişe diş kana kan

Bitane melomuz olsa kudurturdu bunları ah ah bi melo bi Sneijder bulamadık şu takıma

Bizim takımın bir diğer sorununda hücum da ve orta sahada temaslı oyunu oyanayabşlen adamlar yok bir tek Torreira var ikili mücadele edebilen oda yetmiyor yoruluyor

Umarım boş tribünlere karşı oynanır da, bidaha böyle bir saçmalığa girişilmez.

Geri
Üst Alt