⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Kaan Ayhan'ı sol beke çekip Boey-Barış yapmak?

winnerlığı kültürüne katmış galatasaray'ımızın kazanacağı ve kupayı müzesine götüreceği maçtır. bugün günlerden galatasaray!

Bu kadar organize bir kötülük yok adamlar açık açık yapıyor artık her itliği

Kaan Ayhan'ı sol beke çekip Boey-Barış yapmak?
3 gündür ben de bundan bahsediyorum rdaş. Net olarak Okan Hoca'nın yapması gereken bu. Hem Kaan Ayhan İrfan'ı daha iyi savunur sol bekte. Hem de sağda Barış Boey ikilisi fiziksel üstünlüğüyle Ferdi'yi sahadan silerler. Bunu yaparsa Okan Buruk hoca olmuş diyeceğim. Yoksa gözümden düşer.

3 gündür ben de bundan bahsediyorum rdaş. Net olarak Okan Hoca'nın yapması gereken bu. Hem Kaan Ayhan İrfan'ı daha iyi savunur sol bekte. Hem de sağda Barış Boey ikilisi fiziksel üstünlüğüyle Ferdi'yi sahadan silerler. Bunu yaparsa Okan Buruk hoca olmuş diyeceğim. Yoksa gözümden düşer.
Barış direkt iki kanadın arkasına da olur stoperleri yıpratır icardi daha fazla boşluk bulur

Barış direkt iki kanadın arkasına da olur stoperleri yıpratır icardi daha fazla boşluk bulur
Barış Kadıköy'deki son 2 maçta da Fener'in içinden geçti. Maçın en etkili adamıydı. Bekte heba edemeyiz onu. Ön tarafta kullanıp dediğin gibi rakiple boğuşmalı. İcardi tek başına mücadele etmekte zorlanıyor.

Bize yakisan; zamanlamasi ve yer secimi “utanma hissi uyandiran, aci veren, kustahca, itici, mantiksiz” olan bu organizasyonu iyi bir futbol ile, belki de bir ders niteliginde 7-8 farkli yengi ile sonuclandirmaktir ki bu yavsaklik tarih boyunca hatirlansin.

ayva ya habibi….. kestane F(B)F

Barış Kadıköy'deki son 2 maçta da Fener'in içinden geçti. Maçın en etkili adamıydı. Bekte heba edemeyiz onu. Ön tarafta kullanıp dediğin gibi rakiple boğuşmalı. İcardi tek başına mücadele etmekte zorlanıyor.
Kesinlikle hatta bu maç özelinde icardi arkasını böyle bile kullansak olur

İcardi
Zaha Barış Bakambu

Çünkü bu pislik gürûhu aşırı sert dalıyor elimizde ne kadar agresif baskın güreşme gücü yüksek adam varsa ileri atalım derim

İlk maç çok durgundum içimden bişey gelmedi ama bu maç sanki fark atıcaz gibi hissediyorum 5 gollü bir fark hissediyorum

2-1 diyorum. Maçın bitimine doğru fenerin golü penaltıdan olur.

Geri
Üst Alt