Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.325
- 25.663
- 2.598
Uyanın yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 gündür ben de bundan bahsediyorum rdaş. Net olarak Okan Hoca'nın yapması gereken bu. Hem Kaan Ayhan İrfan'ı daha iyi savunur sol bekte. Hem de sağda Barış Boey ikilisi fiziksel üstünlüğüyle Ferdi'yi sahadan silerler. Bunu yaparsa Okan Buruk hoca olmuş diyeceğim. Yoksa gözümden düşer.Kaan Ayhan'ı sol beke çekip Boey-Barış yapmak?
Barış direkt iki kanadın arkasına da olur stoperleri yıpratır icardi daha fazla boşluk bulur3 gündür ben de bundan bahsediyorum rdaş. Net olarak Okan Hoca'nın yapması gereken bu. Hem Kaan Ayhan İrfan'ı daha iyi savunur sol bekte. Hem de sağda Barış Boey ikilisi fiziksel üstünlüğüyle Ferdi'yi sahadan silerler. Bunu yaparsa Okan Buruk hoca olmuş diyeceğim. Yoksa gözümden düşer.
Barış Kadıköy'deki son 2 maçta da Fener'in içinden geçti. Maçın en etkili adamıydı. Bekte heba edemeyiz onu. Ön tarafta kullanıp dediğin gibi rakiple boğuşmalı. İcardi tek başına mücadele etmekte zorlanıyor.Barış direkt iki kanadın arkasına da olur stoperleri yıpratır icardi daha fazla boşluk bulur
3 tane barış olsa 10 atardık muhtBarış Kadıköy'deki son 2 maçta da Fener'in içinden geçti. Maçın en etkili adamıydı. Bekte heba edemeyiz onu. Ön tarafta kullanıp dediğin gibi rakiple boğuşmalı. İcardi tek başına mücadele etmekte zorlanıyor.
Kesinlikle hatta bu maç özelinde icardi arkasını böyle bile kullansak olurBarış Kadıköy'deki son 2 maçta da Fener'in içinden geçti. Maçın en etkili adamıydı. Bekte heba edemeyiz onu. Ön tarafta kullanıp dediğin gibi rakiple boğuşmalı. İcardi tek başına mücadele etmekte zorlanıyor.
Yenecek miyiz Caferin Bey3 tane barış olsa 10 atardık muht
2-1 diyorum. Maçın bitimine doğru fenerin golü penaltıdan olur.