Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.664
- 40.376
- 3.413
Hayirli cumalar
Hak yiyenlere karsi galip gelecegiz bugun insallah
Hak yiyenlere karsi galip gelecegiz bugun insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok rahatYenecek miyiz Caferin Bey
fenerin tek golü penaltıdan demek istedim.Fenere kupa hayırlı olsun. 2-1 yeniliyoruz demek
Nasıl yav?30 yil sonra ebemin siyahı olduğunu öğrendim.
O yüzden siyahı bir oyuncunun gol atacağını düşünüyorum
Oturduğum şehirde bir tane ebe varmış o da siyahiymisNasıl yav?
Enteresan bir durumOturduğum şehirde bir tane ebe varmış o da siyahiymis
Denenecek maç değil reis..Kaan Ayhan'ı sol beke çekip Boey-Barış yapmak?
Zaha ve tete kalabilir ama Ziyech Ndombele kesin gitsin adamların kafasında futbol oynama düşüncesi yok belliTransfer sezonunda Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Angelino 'dan kurtulacakmışız gibi geliyor. Bu maçta da süre alırlarsa belirleyici olacak sanki. Çünkü bu adamlara pek sabır kalmadı gibi
Hoca ne yapsın transferlerden verim alamadik , takımı geçen sezonun iskeleti taşıyor , aksine de rakip çok güçlendi geçen seneye gorehoca bu boktan fenere kupa verirse ciddi eleştirilir
Denenecek bir şey yok ki üstat. Barış'ın mevkisi zaten sağ açık. Kaan Ayhan da bek pozisyonunda Barış'tan net daha iyi oynar. En azından savunma olarak.Denenecek maç değil reis..
Bu kadar köklü değişiklikler devre arası mümkün olmazTransfer sezonunda Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Angelino 'dan kurtulacakmışız gibi geliyor. Bu maçta da süre alırlarsa belirleyici olacak sanki. Çünkü bu adamlara pek sabır kalmadı gibi