G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.115
- 1.780
- 1.028
Hayatta u19 ile çıkmazlar. Bunlar hep bizim konsantrasyonumuzu bozmak amaçlı blöf ve hakemi etki altına alma hareketleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne anlatiyorsun sen, koc onlari nasil paraya bogar biliyormusun, ödüllendirilir hatta!Beyni olan, geleceğini düşünen hiç bir genç bu kırmızı işine girişeceğine zannetmiyorum ben.
Ne kadar ödüllendirilirler ki zaten 15 yaş vücutları var ndombele bir omuz atfa felç kalırlar.ne anlatiyorsun sen, koc onlari nasil paraya bogar biliyormusun, ödüllendirilir hatta!
bak bu konuda haklisin, ülke toplu mafyaya dönmüs durumda.Ne kadar ödüllendirilirler ki zaten 15 yaş vücutları var ndombele bir omuz atfa felç kalırlar.
Agresiflik ile kırmızı gömezler ama eliyle topu alırlar giden topa el atarlar sarı görürler alkış ile ikinci sarı olur böyle böyle eksik kalırlar.
Her ne kadar fenerin topçuları olsa da bunlar amatör futbolcu ve çoğu mahallede yaşayan asgari ücretle geçinen oyuncular. Olası bir hatada yaşamlarında bile can güvenlikleri olmaz.
Korku adamın elini ayağını bağlar.
Ilk onbirin tamamini yabanci topculardan olusturabildigin bir ligde hangi genc oyuncunun bir gelecegi olabilir ki?Beyni olan, geleceğini düşünen hiç bir genç bu kırmızı işine girişeceğine zannetmiyorum ben.
hiç bir şey olmasa bu veletler 1 ay sonra Florya’nın içine girip maç yapacaklar. Yarısının futbol hayatı biter öyle bir hata yaptıklarındabak bu konuda haklisin, ülke toplu mafyaya dönmüs durumda.
Ben de bu özgüveni anlamiyorum yavBiz de cok matah bi top oynamiyoruz. 5 atariz 10 atariz falan biraz abartiyoruz gibi.
Yav yanlış bakıyoruz, bak fenerin altyapısından çıkan gerekli gereksiz futbolcular 1.2. liglerde oynuyorlar.Ilk onbirin tamamini yabanci topculardan olusturabildigin bir ligde hangi genc oyuncunun bir gelecegi olabilir ki?
bunlar artik tsden korktuklari gibi girmezler hükmen maglup sayilirlar.hiç bir şey olmasa bu veletler 1 ay sonra Florya’nın içine girip maç yapacaklar. Yarısının futbol hayatı biter öyle bir hata yaptıklarında
O kadar veriyorlarsa ben doneyim futbolaYav yanlış bakıyoruz, bak fenerin altyapısından çıkan gerekli gereksiz futbolcular 1.2. liglerde oynuyorlar.
Hiç yoktan sezonluk 40-50 bin dolar bir kariyer var en kötü önlerinde.
O maç için ne kadar öfke birikirse o kadar iyi bizim stadın hınca hınç dolu 60 bin kişinin nefretini sahaya kustuğu senaryoda içlerinden geçeriz.Amaçları 37. Haftadaki derbi maçına puan puana çıkıp olay çıkartmak. Ortalık marmara fay hattı gibi oldu şuan. Patladi patlayacak. Bizden tek yabanci maddede içeri kaçıp maçı bitirtmeye çalışacaklar. Yapmazlarsa serefsizim.
istifa!!!U-19 ile çıkarlar ise
Günay
Serge Kaan Davinson Berkan
Tanguy Sergio
Barış Eyüp Kerem
Vini