⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Ezikler u-19 terör ekibiyle mi çıkıyor maça şimdi? Ben hala as terör ekibi sahaya çıkar diyorum.

Teröristbaşı Ananas Ali de yarın öğleye doğru Urfaya gider.

Abi hiç haber çıkmıyor
Nasıl çökmüyor? Şalvarlar giyilmiş
C2193D6E-12A5-478F-897C-7772A2E1F838.webp

Kaya Temel: "Galatasaray tam kadro Şanlıurfa’ya hareket etmek için Florya’dan ayrıldı. Takım saat 16:00 civarı Şanlıurfa’ya uçacak. Kafilede bugün altyapıda maç oynayan futbolcular yer almadı."

İşler çığrından çıktı. Koç markaları ve ürünlerine boykot çağrısı yapmak için geç kalındı. Doğrudan başkan çıkıp boykot çağrısında bulunmalıydı. O zaman bunların hisseleri de düşerdi. Ailesi de Fırıldak'a baskı yapardı.

Aynı şeyi biz yapsak siyasiler araya girer zorla sahaya çıkarırdı. Bunlar ülkede siyasetin bile dokunamadığı kadar tehlikeli bir oluşum malum holding gücü sebebiyle

olay bir tek kupa mı? koca bir şehrin kendilerinden nefret etmesine sebep olacak aptalca bir davranışa imza atıyorlar. hatta depremzedelere yardım maçı olması bu nefreti daha da büyütecek.

sonra da herkes bize karşı bileniyor ühühühü diye ağlarlar. fenerbahçe'nin anadolu illerindeki kan kaybı böyle küstahlıklarıyla artarak devam edecek.
O fırıldak, anadolu kulüpleriyle arasını yöneticilerine reklam vererek iyi tutma yolunu tercih ediyor. Hepsi de sıraya girmiş herife yalakalık yapmak için

hiç bir troll medyası "kahraman u19 takımımız urfaya hakkımızı savunmaya , adalet için savaşmaya gidiyor" görüntüleri düşmedi mi ?

bu at hırsızlarının maca cıkmamasının arkasında baska seyler var buna adım gibi eminim ,herşeyi planlı ve kurgulu yapıyorlar aylardır

İşler çığrından çıktı. Koç markaları ve ürünlerine boykot çağrısı yapmak için geç kalındı. Doğrudan başkan çıkıp boykot çağrısında bulunmalıydı. O zaman bunların hisseleri de düşerdi. Ailesi de Fırıldak'a baskı yapardı.

Çok alternatif var, Koç malı ucuz ama dandik. Bugün yakıtı Opet'ten alabilirdim ama almadım mesela.

En basit yakıt işinden başlayın boykota.

Ekli dosyalar

• SD6yMO.webp
    SD6yMO.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 38
adım gibi eminim as kadro ile gelecekler.

eğer as kadro ile gelmezlerse, plan büyük, maç ile alakası yok, resmi kurumlar da işin içinde demektir.

Geri
Üst Alt