⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

yav bizim antrenman maci ozeti var mi kac kac bitti goremedim :D

baktıkça gülüyorum ya kodum eşşekleri sahadan çekilmeyi bile beceremedi asfkosdgkosd

1712531208130.webp

Bariz bir sekilde Krunic-Zajc-Szymanski orta sahasiyla cikmamak icin mactan kactilar. Orta sahalarinda diger tüm adamlar sakatmis. Uzatmaya gitse bile yedekten girecek adam yoktu. Krunic-Zajc orta sahasi Ankaragücü'nden 3 yedirdi kupada.

öyle ya da böyle bitirdik şu lanet eşleşmeyi.

ben bu maç ve sonrası ile ilgili, bizim takıma ligde kalan maçlarda zarar olabilecek bir durum olmasından çekiniyordum açıkçası karşı tarafın nasıl bel altı davrandığını görünce.

süper bitti ya. icardi sapladı, rezil rüsva oldular hemde. oh.

Gencecik çocukları öne sürüp topu ilk fırsatta dışarı atın diye talimat vermesine rağmen organize kötülüğün baş aktörü olan kişiyi güldürmedik. İlk önce Muslera'nın başlattığı , sonrasında hocanın çizdiği tek sıkımlık isabetli şut planıyla Koç'u derdest ettik. Djiku'nun ahlak dışı yumruğuna, Oosterwolde'nin adam öldürmeye teşebbüs sayılacak kramponla çok sert yaralayıcı darbesine daha gelmedik. Müesses nizamın dışına anca siz çıkarsınız, biz kurallar çerçevesinde ders veririz.

Icardi golü tam bir ilahi adalet yav. Bunlar ne zaman böyle yapsa, kafalarına balyoz çok daha sert vuruyor. Allah doğrunun yanındadır. Sen kendini bunlar böyle şunlar şöyle diye teselli et büyüklüğünü açıklayamadığın şey, biz yola kupalarla devam ediyoruz.

Santra yapmışız madem gol yemek istemiyorlar hareketsiz dursalardı bunu bile düşünmemişler bir de planladık diyorlardı topu hemen taca atardık karşımızda baskı yapan genç çocuklar vardı golü atmamız çok iyi oldu hakedene hakettiği cevap verilmiş oldu şikayet ediyorlarsa çocukları atmayacaklar o zaman Aslanın önüne

Bu olya ve mac ile birlikte, TS macinda alinmayan diyetin bedelini "guya" odettiler bakiyorum da kimse konusmuyor bizim renkdaslar dahil. Adam aslinda cok da salak degilmis, di mi ? $ikecileri hafife almamak lazim.

Geri
Üst Alt