⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Olayın özeti tam burası, ben de vurgulamıştım. Nedense bizim yönetim ve basın değinmedi; belki ben görmedim...
süper kupa olmasa lig maçı olacaktı bunlar bunu da düşünmüyor mu?

bir de demiyorlar mı avrupada tek takımız diye. Ula köyferans liginde olsan ne olur olmasan ne olur. Bi baksınlar köyferanstaki son 8deki takımlara bir de bi üst kupa olan ALye

Günaydın, yalnız burada net faul vardı.

715fb018a1092f7b0cc62ee9e4173d0e.jpg

Adamlar bir türlü bize karşı oynamaktan kaçıyor. Arabistanda olanlarda bunların fitilleşmesinden kaynaklandı. Dün akşam gördük ki Atatürk T-Shirt bahanesi de yalan oldu, adamlar bildiğin pis çekiniyor.

Ulan Icardi ne guzel adamlar kacacikti erkenden gol atip rezil ettin cocuklari

Yeni bahaneleri de kerem taca atacakmis da bikbikbik

Bahanenin kaynagi cok saglam ama, ae

Şimdi bu maçta da bizi pfdk yollacaklar kötü tezahürattan. Hatta rakip çekilirken icardi alkışladı diye bile sevk yapabilirler

Hahahah nasıl soktu ama Icardı daha 1 dk olmadan ahhahahahhaha

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Böyle korkak, şımarık, algıcı, yalancı, şeytani planlar uzmanı olan bir rakibim olduğu için ben taraftar olarak utanıyorum tiksiniyorum, tez zamanda bu ülkeden defolup gitmelerini, başka bir ligde yer almalarını gönülden istiyorum, bu rekabet bize ve futbolumuza kalite değil gerileme hatta çöküş yaşatır ve yaşatıyor da yıllardır. Bu şımarıklıkları izlemek zorunda kalmak çok acı ve bu acıyı senelerce neden çekmemiz gerekiyor ki? İtidalli falan da olmayalım lütfen çekilip gitmeleri için ne gerekiyorsa yapalım. İstemiyoruz bu yapıyla rakip falan olmak, yeter artık bıktırdı usandırdı, tiksindirdiler bizleri.

Geri
Üst Alt