⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

koyduk muuuuuuu

demin bir kadin avukat gördüm twitterda; gs de u19 ile cikmaliydi fbye destek olmak icin diyor

bu insanlar ya hasta ya da türk futbolunu cidden takip etmiyorlar

baska bir sey gelmiyor aklima

furbolun fsini bilmeyen herkes yorum yapmaya calisiyor gibi geliyor bana

aynisini arap ülkesindeki erteleme sonrasi yasanmisti

o gün etkilesim kasan tiplerin cogu dün maci acmamistir bile

cidden insanlardan daha da igrenmeye basliyorum artik

demin bir kadin avukat gördüm twitterda; gs de u19 ile cikmaliydi fbye destek olmak icin diyor

bu insanlar ya hasta ya da türk futbolunu cidden takip etmiyorlar

baska bir sey gelmiyor aklima

furbolun fsini bilmeyen herkes yorum yapmaya calisiyor gibi geliyor bana

aynisini arap ülkesindeki erteleme sonrasi yasanmisti

o gün etkilesim kasan tiplerin cogu dün maci acmamistir bile

cidden insanlardan daha da igrenmeye basliyorum artik

Para verip kıytırıp bir üniversitede hukuk okuyabilirsiniz. Fbliyse şey etmeyin, çünkü akıl sağlığı yerinde değildir zaten.

Fb dün maçı açık şekilde manipüle etmiştir bu arada.

Ayrıca bu manüplasyon lig yarışını da etkilemiştir.

Gs as oyuncularıyla üzerine düşeni yapıp seyahat etmiş ve maça çıkmıştır. Fb ise dinlenmiştir.

Fb lig yarışını direkt etkileyen bu davranış için 3 puan silme cezası almalıdır.

Fb dün maçı açık şekilde manipüle etmiştir bu arada.

Ayrıca bu manüplasyon lig yarışını da etkilemiştir.

Gs as oyuncularıyla üzerine düşeni yapıp seyahat etmiş ve maça çıkmıştır. Fb ise dinlenmiştir.

Fb lig yarışını direkt etkileyen bu davranış için 3 puan silme cezası almalıdır.
İstediği kadroyla gelir de o talimatnameye göre -3 puan yemeliler harbiden,hiç açık kapı bırakmamış çünkü ilgili düzenleme.

İstediği kadroyla gelir de o talimatnameye göre -3 puan yemeliler harbiden,hiç açık kapı bırakmamış çünkü ilgili düzenleme
Benim anlamadığım,

Herkes "fb kupadan men cezası alacak" diyor.

Neden?

İhlali ziraat kupasında mı yaptı ki kupadan men edecekler?

Evet ligde de yapmadı?

O zaman süper kupada bug var :d WWE SmackDown gibi takılınılsın süper kupa maçlarında. :d

Bence her iki turnuva ile ilintili olduğu için hem ligde 3 puan silme hem de kupadan men cezası almaları gerekiyor.

İşin garip tarafı bakanlar falan da vardi. Kimsenin sesi çıkmıyor anladık da hiç mi rte tepki koymuyor. Sezon sonu herşey ayyuka çıkar şampiyon olamazsak sebepleri belli siyasettir

Benim anlamadığım,

Herkes "fb kupadan men cezası alacak" diyor.

Neden?

İhlali ziraat kupasında mı yaptı ki kupadan men edecekler?

Evet ligde de yapmadı?

O zaman süper kupada bug var :d WWE SmackDown gibi takılınılsın süper kupa maçlarında. :d

Bence her iki turnuva ile ilintili olduğu için hem ligde 3 puan silme hem de kupadan men cezası almaları gerekiyor.
TR Kupası ile Süper Kupa aynı kupa sayılıyor onda bir sıkıntı yok

1712565328885.webp

Ben şampiyon olunca bile forma giymiyorum artık ama bunların tek hücreli taraftarları dünden beri sokaklarda formalı dolaşıyorlar :asd:

Ali'ye güzel sovmusler golden sonra

Geri
Üst Alt