Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demin bir kadin avukat gördüm twitterda; gs de u19 ile cikmaliydi fbye destek olmak icin diyor
bu insanlar ya hasta ya da türk futbolunu cidden takip etmiyorlar
baska bir sey gelmiyor aklima
furbolun fsini bilmeyen herkes yorum yapmaya calisiyor gibi geliyor bana
aynisini arap ülkesindeki erteleme sonrasi yasanmisti
o gün etkilesim kasan tiplerin cogu dün maci acmamistir bile
cidden insanlardan daha da igrenmeye basliyorum artik
İstediği kadroyla gelir de o talimatnameye göre -3 puan yemeliler harbiden,hiç açık kapı bırakmamış çünkü ilgili düzenleme.Fb dün maçı açık şekilde manipüle etmiştir bu arada.
Ayrıca bu manüplasyon lig yarışını da etkilemiştir.
Gs as oyuncularıyla üzerine düşeni yapıp seyahat etmiş ve maça çıkmıştır. Fb ise dinlenmiştir.
Fb lig yarışını direkt etkileyen bu davranış için 3 puan silme cezası almalıdır.
Benim anlamadığım,İstediği kadroyla gelir de o talimatnameye göre -3 puan yemeliler harbiden,hiç açık kapı bırakmamış çünkü ilgili düzenleme
TR Kupası ile Süper Kupa aynı kupa sayılıyor onda bir sıkıntı yokBenim anlamadığım,
Herkes "fb kupadan men cezası alacak" diyor.
Neden?
İhlali ziraat kupasında mı yaptı ki kupadan men edecekler?
Evet ligde de yapmadı?
O zaman süper kupada bug var :d WWE SmackDown gibi takılınılsın süper kupa maçlarında. :d
Bence her iki turnuva ile ilintili olduğu için hem ligde 3 puan silme hem de kupadan men cezası almaları gerekiyor.

Gs li olduğunu söylüyorPara verip kıytırıp bir üniversitede hukuk okuyabilirsiniz. Fbliyse şey etmeyin, çünkü akıl sağlığı yerinde değildir zaten.