2024-2025 Sezonu Kombineleri Genel Satışa Çıkıyor!

Şimdi benim GS passoligim var.
Konya passosu çıkartıp konya kombinesi alsam konya-gs maçına girebilir miyim
Passo konusunda bilgili biri cevaplarsa iyi olurdu

Biliyorum kombineler kulübe büyük bir para kaynağı ama yine de çok pahalı yav, hele hele Türkiye şartları için aşırı pahalı.

En ucuz kombine 14.000TL yani 402€ ediyor, mesela Bundesliga'da en ucuz kombine Hoffenheim'da 150€ civarı. Bizim Gladbach'da 190 mı neydi en ucuzu. Bayern'in en ucuz kombinesi bile 170€.

Iyice zengin işine dönecek stada gitme işi.
Hocam ben bu konuda ufak bir şeyler yazdım ,15/20 milyonluk bir şehirde o ülkenin en büyük takımı için 40k kombine aslında bildiğin altın aramak gibi birşey
Yani fiyatlara bu yönden bakmak bence daha mantıklı ,birde kiyas bayern ile falan olmali
Zira barcelonanin barcelona oldugu donem levante kombinem vardi
Ogrenci indirimi ile 100 ero
+ 5 euro da barca madrid maclarinda aliniyordu 😂
Bir barca milan macina da nou campda 170 ero para vermiştim mesela (ayni seson içinde)

Şimdi benim GS passoligim var.
Konya passosu çıkartıp konya kombinesi alsam konya-gs maçına girebilir miyim
Passo konusunda bilgili biri cevaplarsa iyi olurdu
niye giremiyorsun yav. Gs pasosu dediğimiz şey banka hesabı gibi düşün bir banka senşn başka hesabın var kardeş gelme diyebiliyor mu diyemiyor.
Önemli olan sistemin seni tanıması ister konya al ister Galatasaray bilet tanımlayacağın passo önemli.

niye giremiyorsun yav. Gs pasosu dediğimiz şey banka hesabı gibi düşün bir banka senşn başka hesabın var kardeş gelme diyebiliyor mu diyemiyor.
Önemli olan sistemin seni tanıması ister konya al ister Galatasaray bilet tanımlayacağın passo önemli.
Haklısın da bir arkadaş bu konuda kafamı karıştırdı.
GS passo sahibi olduğum için ilgili kulübün bizle olan maçına kombinem olmasına rağmen giremeyeceğimi söyledi.
Pratikte böyle bir sorun yaşayan var mı bilmediğim için soruyorum

GS passo sahibi olduğum için ilgili kulübün bizle olan maçına kombinem olmasına rağmen giremeyeceğimi söyledi.

Bazı maçlarda son bilmem kaç ayda x takım pasoligi olan zatlar bu maça giremez diye duyuru görmüştüm rtaş. Bi de pasolig devam ediyor mu bakmak gerekir son sezonuydu sözde

Bazı maçlarda son bilmem kaç ayda x takım pasoligi olan zatlar bu maça giremez diye duyuru görmüştüm rtaş. Bi de pasolig devam ediyor mu bakmak gerekir son sezonuydu sözde
Evet bizim son maçta öyle birşey vardı.
Ancak ben direk kombine için soruyorum mantıken bir kısıtlama olmaması gerek

2 farklı takım passolig alınır mi? Passolig Kartınız ile yalnızca kart takımınızın kombinesini alabilirsiniz. Farklı bir takıma ait kombine almak istiyorsanız; www.passolig.com.tr üzerinden kombinesini almak istediğiniz takımı seçip, yeni bir kart başvurusu yaparak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geri
Üst Alt