GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
O zaman cidden çok az yav.

Bu arada bizim beceriksizlerin hem online hem normal satışları koordine şekilde sayaça aktarabileceklerini hiç ama hiç sanmıyorum.
Bu sayaç bu arada 1500'lük formaları dahil etmiyor olabilir. Günlük olarak takip ediyorum ve 1500'lük formalar yaklaşık 3-4 günde bir tamamen bitiyor ve 1-2 gün sonra tekrar siteye geliyor. Hatta gelir gelmez hemen s ve xl gibi bedenler bitiyor. 30binden fazla olması lazım.

Ama ana argümanım şu;
Puma'nın kendi sitesinde 1500lük formalar satılmıyor. Haliyle genel 1 milyon forma hedefine 1500lükler dahil değildir bence.

Polyesterse leş gibi kokar millet giyilmez
Nike ve Adidas formalar da polyesterdi. Hatta geçen seneki 100. yıl forması da öyleydi. Teri dışarı atmasından dolayı formalar ve sporcu ürünleri genel olarak %100 polyester oluyor. Diğer kulüplerin formaları da o şekilde. Bizim eski formalar da. Puma'ya özgü bir şey değil.

O zaman cidden çok az yav.

Bu arada bizim beceriksizlerin hem online hem normal satışları koordine şekilde sayaça aktarabileceklerini hiç ama hiç sanmıyorum.
Aynı zamanda online satışların bile doğru bir şekilde etkilediğini düşünmüyorum sayacı. O sayaç baya allaha emanet gidiyor bence. Sadece taraftarı gaza getirmek için yaptılar sanırım.

2007den beri üçlü şekilde tüm formaları aldım her sezon
yan ürünleri saymıyorum bile

bu pumadan bir tane bile ürün almayacağım!!!!

Erden Timurun yaptığı 2 hatadan biridir puma!!!!

Screenshot Capture - 2024-07-16 - 02-08-48.webp

Rezalette bir baska boyuta dogru...

Neyse, birkac hafta sonra Tuyrkiye'deyim. Kizilay'daki subeden, zira digerleri simarik ve rezil, bir t-shirt kesin alirim, ozellikle siyah renkli antrenman tshirti. Formalarimiz, maalesef alinacak kalite ve gorunumde degil.

İç saha formamıza göre deplasman ve alternatif formayı daha çok beğendim ben.

Formanın arkası da tamamen parçalı olmadıktan sonra geri kalan ne olursa olsun yarım yamalak oluyor. Bu aptal kural kalkmadan parçalı yapılması anlamsız.

Arka kısmı tamamen parçalı, beyaz font numara, beyaz şort. Var bir hayalimiz.

Pumanın şu su gibi görünümünü sevmiyorum. Nike’ın futbolcu formaları aşırı kaliteliydi. Taraftar formasıyla aynı ayarda gibi duruyor.

Neyse yine de görevimizi yerine getirip 3 formayı alacağız. Sayaç mantıklı olmuş, taraftarı gaza getirir

Kış aylarımda haltı yeriz bu formalarla. Donacak oyuncularımız.

Geri
Üst Alt