Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
5 sene forma alinmaz, Puma nedir yav
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha kazık olurdu bence formalar o zamanKeske new balance ile anlassaydik , romaya güzel formalar cikartiyorlardi
daha kazık olurdu bence formalar o zaman
konya bile baya pahalıya satıyor formalarını şu an senin gönderdiğin postları hatırlıyorumda.
hmm katrogori olayı varsa NB de ama daha pahalıya çıkardı muhtemelen. bilemedim.
7 yıldır forma almıyorumallah kahretsin
transferi galatasaray için değil kendileri için yaptıklarını herkes biliyor. şu adamı haziran'da kazanılması gerekenden çok daha zor kazanılan bi şampiyonluğun üstüne getirseler forma satışları patlama yapardı. yumurta ağza gelip beşiktaş'tan 5 yedikten sonra gelen 2. lig topçusuna çıkartılacak formanın geliri maliyetini bile karşılamaz.Biz neden profesyonelce magazacilik yapamiyoruz hala??
Stadin oradaki GS Store'da insan gider dukkanin her tarafina yeni transferin formasini hazirlar, gelen de alip ciksin diye. Gabriel Sara basilmis formalar bile yok. Kulup tarihinin en pahali transferi, ama formasini onden hazirlamayi dusunemiyorlar bu kadar amatorce de olmaz buyuk kulubun pazarlama bolumu.
Zaten çıkan bazı haberlere göre görüntü hoş olmasa da oyuncuları rahatsız etmediği ve çok hafif olduğu oyuncuların memnun olduğu yönündeydi ama Eski Açık'ta Kerem Övet'ti sanırım bu minvalde konuşan o yüzden ne kadar güvenilir bir haber bilemedim.Siyah formayı aldım. Çok çirkin gibi dursa da üzerinde iyi duruyor ilgnç şekilde.
Kumaş kalitesi Nike maç formasına göre kötü görünse de polyester taraftar forması gibi rahatsız edip kaşındırmıyor da. Mesela 100. Yıl forması maç forması kumaşı kötüydü, beni çok rahatsız ediyordu. Ben çok huylanırım öyle poşet gibi kumaşlardan hiç rahatsız etmedi. Nike formalardan hafif.
Islak giydim, ağır olmuyor. Nike parçalıda aynısı ağırlaştı. Sadece terleyince kötü görüntü oluyor ama maç içi bir handikap yaratmaz zannediyorum. Tek beğenmediğim kısmı yaka tarafı rahatsız edici