GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
5 sene forma alinmaz, Puma nedir yav

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

çok kötüymüş forma, siyah şerit pazar malı gibi göstermiş

@Mert S. Yüksel siyah forma ufaktan öne çıkıyor - beyaz en iyi diyordum - dibinden bakmadım biraz uzaktan gördüm, beyaz olan dümdüz standart forma gibi..

gaza gelsem galiba siyah olacak. gözüm alıştıkça hoş duruyor.

Tarihin en dandik formaları. Üstelik çakma forma üreten bir firma tarafından üretiliyor. Tam da bu yönetime yakışır iş.

daha kazık olurdu bence formalar o zaman

konya bile baya pahalıya satıyor formalarını şu an senin gönderdiğin postları hatırlıyorumda.

ayni para ya

1722864659503.png

1722864686432.png
1722864705371.png
1722864719426.png

Forma alınmaz.
Ama maç önü tişörtleri fena değil.

Cumartesi biraz vaktim vardı gittim ürünleri Aslantepe storede yerinde inceledim. Forma kumaşları rezalet Nike'ın taraftar forması için yaptığı kumaş ile aynı. Nike'ın en azından maç forması çok kaliteydi ve bir kere giyince kaliteyi hemen anlıyordunuz.

Yan ürünler, antrenman ürünleri rezalet kalitede ve çok yüksek fiyata satılıyor. Hadi fiyatı geçtim ama kaliteden ödün verilmemeliydi. Gerçekten çok kötü kumaş kalitesinden üretilmiş ürünler. Ben zaten Nike varken de forma almazdım ama her yıl 2-3 tane antrenman ürünü veya günlük yaşam için çıkarılan koleksiyondan satın alırdım. Bu yıl onu da yapmam çünkü ne giyilecek bir tasarım var, ne de kumaş kaliteleri düzgün.

Yeni sezon forması alırız diye gittiğimiz yerden, kendimi üst katta kalan Nike ürünlerini toplarken buldum. Teknik ekip ve futbolcular için gönderilen ve Nike'ın satışa sunmadığı ürünler tedarikçi değişince Florya'da kalan Nike ürünler mecbur store gönderilip satışa açılmış. Eğer vakti olan varsa bir uğrasın güzel ürünler vardı ama herkes de onlardan alıyordu bitmiş bile olabilir.

Bende teknik ekip için hazırlanan yağmurluklardan birini aldım ürünün tasarımı hoş ve çok kaliteli aynı zamanda da uygun fiyatlıydı. Tam kış aylarında altına kapşonlu sweatshirt atıp statta maç izlemelik bir ürün.

Bu arada tek bir Puma ürününü biraz beğendim o da uzun kollu antrenman üstü (kazağı) diyebiliriz. Sarı, kırmızı ve siyah olarak 3 renk seçeneği ile çıkmış. Nike her sezon bir renk çıkarıp onu satıyordu Puma'nın renk alternatifi sunması bence iyi olmuş. Kumaş kalitesi de diğer Puma ürünlere göre daha iyi diyebiliriz. Tabi Nike'ın kalitesinde değil ama yine de alınabilir bir kalitede olmuş diyelim.

Biz neden profesyonelce magazacilik yapamiyoruz hala??

Stadin oradaki GS Store'da insan gider dukkanin her tarafina yeni transferin formasini hazirlar, gelen de alip ciksin diye. Gabriel Sara basilmis formalar bile yok. Kulup tarihinin en pahali transferi, ama formasini onden hazirlamayi dusunemiyorlar bu kadar amatorce de olmaz buyuk kulubun pazarlama bolumu.

Biz neden profesyonelce magazacilik yapamiyoruz hala??

Stadin oradaki GS Store'da insan gider dukkanin her tarafina yeni transferin formasini hazirlar, gelen de alip ciksin diye. Gabriel Sara basilmis formalar bile yok. Kulup tarihinin en pahali transferi, ama formasini onden hazirlamayi dusunemiyorlar bu kadar amatorce de olmaz buyuk kulubun pazarlama bolumu.
transferi galatasaray için değil kendileri için yaptıklarını herkes biliyor. şu adamı haziran'da kazanılması gerekenden çok daha zor kazanılan bi şampiyonluğun üstüne getirseler forma satışları patlama yapardı. yumurta ağza gelip beşiktaş'tan 5 yedikten sonra gelen 2. lig topçusuna çıkartılacak formanın geliri maliyetini bile karşılamaz.

Siyah formayı aldım. Çok çirkin gibi dursa da üzerinde iyi duruyor ilgnç şekilde.

Kumaş kalitesi Nike maç formasına göre kötü görünse de polyester taraftar forması gibi rahatsız edip kaşındırmıyor da. Mesela 100. Yıl forması maç forması kumaşı kötüydü, beni çok rahatsız ediyordu. Ben çok huylanırım öyle poşet gibi kumaşlardan hiç rahatsız etmedi. Nike formalardan hafif.

Islak giydim, ağır olmuyor. Nike parçalıda aynısı ağırlaştı. Sadece terleyince kötü görüntü oluyor ama maç içi bir handikap yaratmaz zannediyorum. Tek beğenmediğim kısmı yaka tarafı rahatsız edici

Siyah formayı aldım. Çok çirkin gibi dursa da üzerinde iyi duruyor ilgnç şekilde.

Kumaş kalitesi Nike maç formasına göre kötü görünse de polyester taraftar forması gibi rahatsız edip kaşındırmıyor da. Mesela 100. Yıl forması maç forması kumaşı kötüydü, beni çok rahatsız ediyordu. Ben çok huylanırım öyle poşet gibi kumaşlardan hiç rahatsız etmedi. Nike formalardan hafif.

Islak giydim, ağır olmuyor. Nike parçalıda aynısı ağırlaştı. Sadece terleyince kötü görüntü oluyor ama maç içi bir handikap yaratmaz zannediyorum. Tek beğenmediğim kısmı yaka tarafı rahatsız edici
Zaten çıkan bazı haberlere göre görüntü hoş olmasa da oyuncuları rahatsız etmediği ve çok hafif olduğu oyuncuların memnun olduğu yönündeydi ama Eski Açık'ta Kerem Övet'ti sanırım bu minvalde konuşan o yüzden ne kadar güvenilir bir haber bilemedim.

Formalar maç içinde sirilsiklam rahatsiz edici gozuksede futbolcularin macta bize rahalik sagliyor demeleri garip.

Profesyonel formayi deneyeyeniz oldu mu?

Geri
Üst Alt