- 27 Ocak 2010
- 138.897
- 105.103
- 5.648
şöyle formamız olsa 10.000₺ borçlanırdım almak için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formalar maç içinde sirilsiklam rahatsiz edici gozuksede futbolcularin macta bize rahalik sagliyor demeleri garip.
Profesyonel formayi deneyeyeniz oldu mu?
Oliveira maç sonunda torreiraya formasini gösterip guluyor.Kim nerde demiş bunu?
Adidas bir çok kulüpte 3üncü formasını adidas originals logosuyla günlük tshirt gibi yapmış - post etmiştim bri kaç tane - Real'inkide baya tshirt gibi - bir tane daha vardı çok güzel unuttum kimindi ama.
bizimkiler sahada bile giyilmezken bunlar düğünde giyilirarsenal ile united mehte
Real juve ve bayern - giy çık polo tshrit gibi - hele bide reklamsız bulsan.
biz adidas olsakta bize yapmazlardıbizimkiler sahada bile giyilmezken bunlar düğünde giyilir
Oliveira maç sonunda torreiraya formasini gösterip guluyor.
Torreira ise cok rahat mutlaka denemelisin deyipce oliveira bozuluyor.
Adidas'a geçmişler bu sezon. Haklılarmış demek ki.İngilizcen varsa şunu okumanı tavsiye ederim:
![]()
Aston Villa look to cut-short Castore kit deal amid ‘wet-look’ shirt fallout, says report - SportsPro
Aston Villa players have complained about Castore jerseys retaining sweat and affecting their performance.www.sportspromedia.com
Aston Villa geçen sene Castore formalarıyla aynı sorunu yaşadı ve oyunculardan şikayet geldi performansımız etkileniyor diye. Hem onca suyu üzerinde taşıyorsun hem yapışıyor bedene. Onun dışında şu an yaz aylarındayız, kış gelince daha da büyük sorun olacak soğukluk yüzünden. Bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Castore, Puma olayı aynı değil. Puma'da oyuncuların herhangi bir sıkıntı yaşamadığı gayet rahat olduklarını söyledi bir çok kişi.Adidas'a geçmişler bu sezon. Haklılarmış demek ki.
Puma'da da bu sorun var. Resmi ağızdan Elit kategoride olduğunu söylediler basın toplantısında. Ama City-Manu maçında City formalarında böyle bir sorun olmadığını görmüş olduk. Demek ki alenen yalan söylüyorlar. Keşke daha çok gündemde kalsa şu konu.
Nerede söylemişler?Castore, Puma olayı aynı değil. Puma'da oyuncuların herhangi bir sıkıntı yaşamadığı gayet rahat olduklarını söyledi bir çok kişi.
Adidas'a geçmişler bu sezon. Haklılarmış demek ki.
Puma'da da bu sorun var. Resmi ağızdan Elit kategoride olduğunu söylediler basın toplantısında. Ama City-Manu maçında City formalarında böyle bir sorun olmadığını görmüş olduk. Demek ki alenen yalan söylüyorlar. Keşke daha çok gündemde kalsa şu konu.
Eski Açık'ta Kerem Övet ve bir kaç gazeteci söylemişti oyunculara herhangi bir rahatsızlık vermediklerini. diye hatırlıyorum.Nerede söylemişler?