GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
şöyle formamız olsa 10.000₺ borçlanırdım almak için

Adidas bir çok kulüpte 3üncü formasını adidas originals logosuyla günlük tshirt gibi yapmış - post etmiştim bri kaç tane - Real'inkide baya tshirt gibi - bir tane daha vardı çok güzel unuttum kimindi ama.

Real Madrid 3üncü retro forma
nhgfbdv2222.webp

Juventus 3. retro forma
sdfg.webp

United 3. retro forma (bu meh)
sfdfgsfdsd.webp

Kalecilerin formasıda bunlara uygun tasarım.

bizimkiler sahada bile giyilmezken bunlar düğünde giyilir
biz adidas olsakta bize yapmazlardı

5 takıma yapmışlar hepsini global satışı vs var fazlasıyla - bizde beklenen pazarlama olmayabilirdi (ülke içinde satardık yani bankoda - dışarısı şüpheli)

Oliveira maç sonunda torreiraya formasini gösterip guluyor.
Torreira ise cok rahat mutlaka denemelisin deyipce oliveira bozuluyor.

İngilizcen varsa şunu okumanı tavsiye ederim:

Aston Villa geçen sene Castore formalarıyla aynı sorunu yaşadı ve oyunculardan şikayet geldi performansımız etkileniyor diye. Hem onca suyu üzerinde taşıyorsun hem yapışıyor bedene. Onun dışında şu an yaz aylarındayız, kış gelince daha da büyük sorun olacak soğukluk yüzünden. Bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapmalıyız.

İngilizcen varsa şunu okumanı tavsiye ederim:

Aston Villa geçen sene Castore formalarıyla aynı sorunu yaşadı ve oyunculardan şikayet geldi performansımız etkileniyor diye. Hem onca suyu üzerinde taşıyorsun hem yapışıyor bedene. Onun dışında şu an yaz aylarındayız, kış gelince daha da büyük sorun olacak soğukluk yüzünden. Bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Adidas'a geçmişler bu sezon. Haklılarmış demek ki.

Puma'da da bu sorun var. Resmi ağızdan Elit kategoride olduğunu söylediler basın toplantısında. Ama City-Manu maçında City formalarında böyle bir sorun olmadığını görmüş olduk. Demek ki alenen yalan söylüyorlar. Keşke daha çok gündemde kalsa şu konu.

Puma'da da bu sorun var. Resmi ağızdan Elit kategoride olduğunu söylediler basın toplantısında. Ama City-Manu maçında City formalarında böyle bir sorun olmadığını görmüş olduk. Demek ki alenen yalan söylüyorlar. Keşke daha çok gündemde kalsa şu konu.
Castore, Puma olayı aynı değil. Puma'da oyuncuların herhangi bir sıkıntı yaşamadığı gayet rahat olduklarını söyledi bir çok kişi.

Valla forumda elimden geleni denedim ama her konudaki gibi bu konudada birleşemiyoruz. Tek birleştiğimiz konu transfer’de “come to Galatasaray” ve başarısızlıkta “istifa” diye yorumlar atmak sosyal medyada.

Her sene koleksiyonluk bir ya da iki forma alırdım ama bu ÇAKMA forma satan markanın formasını almayacağım. Bu ÇAKMA forma satan marka kaç sene kalırsa o kadar sürelik bir boşluk olacak koleksiyonda, bu da bu yüz karası Galatasaray yönetiminin hatırası olacak.

Geri
Üst Alt