GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
forma değil - uzun kollu (osimhen'in üstündeki ) güzelde

4500 TL pohohoooovvvvv

Ben cok begendim. Alirim Lemina'mi.

Herkes tuttuğunu misali...
Sırf "taraftar gözü kara" diye böyle fiyat çekilmez.

bu arada şu saçmalıkta var

reflect studio sitesinde de sweatshirtler satılıyor

İKİNCİSİ %50 inidrimli diye kampanyası var (çok beden yok)

ama senin sitende 2 tane alsan haşırt oluyor.

bir iş yapıp takip etmiyorlar yav.

Yıllardır bir tane güzel sarı forma yapamadılar saçma sapan siyah formalar çıkarıyorlar ,hangi yönetici bunu onayliyorsa bravo

Yıllardır bir tane güzel sarı forma yapamadılar saçma sapan siyah formalar çıkarıyorlar ,hangi yönetici bunu onayliyorsa bravo
en son güzel forma turunculu siyah logolu formaydı heralde niketan...

sonrakilerin hiçbirinde tasarım beğendim diyemem.

dediğin gibi kim onay veriyorsa "he he güzel olmuş hadi üretek" kafasında bi birim sanırım.

Bu siyah renkle bizim ne alakamız var da bu kadar çok kullanılıyor.

en son güzel forma turunculu siyah logolu formaydı heralde niketan...

sonrakilerin hiçbirinde tasarım beğendim diyemem.

dediğin gibi kim onay veriyorsa "he he güzel olmuş hadi üretek" kafasında bi birim sanırım.
Hiçbiri premium formalar değil pazar malından farksız yıllardır güzel bir yaka yapamadılar parçalı formaya ,asker içtiği gibi yapıyorlar
Drogba hamitli dönemde en son güzel forma yapıldı
Adidas ve Nike varken pumaya geçmek te ayrıca kötü oldu

Hiçbiri premium formalar değil pazar malından farksız yıllardır güzel bir yaka yapamadılar parçalı formaya ,asker içtiği gibi yapıyorlar
Drogba hamitli dönemde en son güzel forma yapıldı
Adidas ve Nike varken pumaya geçmek te ayrıca kötü oldu
sen biraz boy gösterebil yarı final / fianl / kupa göster 3 4 sene mesela bak nasıl sıraya girerler.

sen biraz boy gösterebil yarı final / fianl / kupa göster 3 4 sene mesela bak nasıl sıraya girerler.
Özellikle forma ve stat sponsoru için uluslararası firmalar duymak istiyorum ,tabi doğru başarıyla alakalı bunlar
Gerçi söyle biraz fenere baktım eyvah eyvah adamlarda koç harici sponsor yanlış gormediysem hiç yok koç bıraktığı gün ne bok yiyecekler merak ediyorum

Özellikle forma ve stat sponsoru için uluslararası firmalar duymak istiyorum ,tabi doğru başarıyla alakalı bunlar
Gerçi söyle biraz fenere baktım eyvah eyvah adamlarda koç harici sponsor yanlış gormediysem hiç yok koç bıraktığı gün ne bok yiyecekler merak ediyorum
bugün bjk ne haldeyse o hale doğru inişe geçecekler.

o yüzden CL nin garanti olduğu sezon gelir elde ettirilmemeli.

Simsiyah bir halt belli olmuyor.

Sponsor neyse de armamiz en azindan renkli olmaliydi.

ben cok begendim sahsen
kaan'in yuzu tam aslani andiriyor burada dogru bir secim olmus bence fotojenik bir futbolcumuz

Bu formalar siz beğenin diye yapılmıyor ki. Satmak için yapılıyor. Almazsan yapmazlar bu kadar basit. Siyah formada bence günlük hayatta gayette güzel olur. Herkesi memnun edemezsiniz. Adamlar boşunamı her sene 1 2 değişiklikle forma tasarlıyor. Bi formayı alıp 10 sene giymeniz zaten kulübün satış ve para kazanma stratejisine ters
Herşeyi de istemezük demeyin

1000068999.webp

Geri
Üst Alt