- 18 Mayıs 2011
- 52.938
- 56.798
- 4.613
Pumadan cikalim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son güzel forma turunculu siyah logolu formaydı heralde niketan...Yıllardır bir tane güzel sarı forma yapamadılar saçma sapan siyah formalar çıkarıyorlar ,hangi yönetici bunu onayliyorsa bravo
Hiçbiri premium formalar değil pazar malından farksız yıllardır güzel bir yaka yapamadılar parçalı formaya ,asker içtiği gibi yapıyorlaren son güzel forma turunculu siyah logolu formaydı heralde niketan...
sonrakilerin hiçbirinde tasarım beğendim diyemem.
dediğin gibi kim onay veriyorsa "he he güzel olmuş hadi üretek" kafasında bi birim sanırım.
sen biraz boy gösterebil yarı final / fianl / kupa göster 3 4 sene mesela bak nasıl sıraya girerler.Hiçbiri premium formalar değil pazar malından farksız yıllardır güzel bir yaka yapamadılar parçalı formaya ,asker içtiği gibi yapıyorlar
Drogba hamitli dönemde en son güzel forma yapıldı
Adidas ve Nike varken pumaya geçmek te ayrıca kötü oldu
Özellikle forma ve stat sponsoru için uluslararası firmalar duymak istiyorum ,tabi doğru başarıyla alakalı bunlarsen biraz boy gösterebil yarı final / fianl / kupa göster 3 4 sene mesela bak nasıl sıraya girerler.
bugün bjk ne haldeyse o hale doğru inişe geçecekler.Özellikle forma ve stat sponsoru için uluslararası firmalar duymak istiyorum ,tabi doğru başarıyla alakalı bunlar
Gerçi söyle biraz fenere baktım eyvah eyvah adamlarda koç harici sponsor yanlış gormediysem hiç yok koç bıraktığı gün ne bok yiyecekler merak ediyorum